Muzika

SMRTI SRPSKE PEVAČICE I DALJE MISTERIJA: Umrla je u 39. godini, niko joj više ne spominje IME! Ovaj detalj joj stoji na GROBU

Kada se pojavila na sceni Vukica Veljović privukla je mnogo pažnje, i pesmama i prepoznatljivom crvenom bojom kose. Predviđali joj sjajnu karijeru, a vest da je pevačica iznenada preminula u svom stanu u Novom Sadu šokirala je sve.

Izdala je tri albuma, a posebno su se izdvojili hitovi: “Suzama”, “Crnooki đavole” i “Luda noć”. Obećavajuća karijera je zaustavljena njenom iznenadnom smrću.

Vukica Veljović
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Svi koje su je poznavali tvrde da je bila izuzetno dobar čovek, a o njenom privatnom životu znalo se jako malo. U medijima je govorila samo o svojim pesmama, a centar njenog života bio je sin Uroš.

Vukica Veljović
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Vukica Veljović preminula je 1996. godine u svom stanu u Novom Sadu, a u ovom gradu je i sahranjena. Uzrok njene smrti ni danas nije otkriven, a niko od kolega nije zapevao nijedan njen hit nakon smrti, niti je spominju u intervjuima.

Pevačica je potpuno zaboravljena, a njena smrt obavijena je velom misterije.

Vukica je sahranjena na Novom groblju u Novom Sadu, ispod mermerne ploče sa njenim prepoznatljivim likom, a u dnu ploče se nalazi lastavica sa kljunom na gramofonskoj ploči i gramofonu.

kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *