Klikom na sliku zatvorite prozor.

Muzika

“Žao mi je žene koja radi kod mene, dati će otkaz”: KARLEUŠA DOŠLA U EMISIJU I SVE ŠOKIRALA

Popularna pjevačica, Jelena Karleuša gostovala je u emisiji “Una, due, tre” gdje je govorila o svemu onome što čini njenu scensku pojavu.

Popularna dama istakla je da svaka žena mora negovati sebe; progovorila je i o kostimima koji su oboležili njene albume “Alfa” i “Omegu”, osvrnula se na vaspitanje svojih kćeri Atine i Nike, ali i otkrila sa kakvim problemima se suočava njena radnica koja joj sređuje garderober.

Jelena Karleuša tvrdi da ružne žene ne postoje, samo postoje one koje neguju svoje telo i one koje to ne čine.

– Njega svake žene je na prvom mestu. Ne postoje ružne žene, samo one koje ne vode računa o sebi. Plastična hirurgija ne može da ti da lijepu kožu – tvrdi pevačica.

Karleuša je u studio Una televizije donijela svoj kostim iz spota za pjesmu “Karly b*th” i nastupa u “Beogradu na vodi”.

– Apsolvirala sam scenske kostime. Svi kostimi sa mojih novih albuma obišli su čitavu planetu. Ovo je jedan od najupečatiljivijih kostima. Svjetskoj zajednici je jasno koliko su ovi kostimi ispred svog vremena i koliko su bitni za osobu koja želi da ostavi traga, da ostane upamćena… Problem sa ovim kostimom je najviše ova maska, jer nema otvor za nos. Jako je težak materijal od kog je napravljen – otkriva pjevačica.

Jelena Karleuša je progovorila i o ženi koja sređuje njen garderober.

– Imam dva garderobera u kući. Jako mi je žao djevojke, žene koja radi kod mene i koja se bavi mojom garderobom, jer ona će vjerovatno uskoro dati otkaz, jer to ne može da se izdrži fizički, a ni psihički. Više ništa ne može da se nađe, uzimam sa gomile garderobu. Sve čuvam, a ništa ne oblačim dva puta – zaključila je Karleuša u pomenutoj emsiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *