Klikom na sliku zatvorite prozor.

Muzika

SAMO JE OČI ODAJU: Prepoznajete li pjevačicu sa slike?

Na Instagram profilu pjevačice Emine Jahović pojavile su se dvije fotografije iz ranog djetinjstva.

– Držim malu radoznalu sebe u džepu i kad god mi zatreba, ona iskoči – napisala je pjevačica u opisu objave.

https://instagram.com/p/C1B5AG2MoBw

Fanovi su oduševljenjem reagirali na ovu objavu: – Preslatko dijete. Oči su ogledalo duše – neki su od komentara , prenosi Hayat

Bonus:

DARKO LAZIĆ UCIJENIO MAJKU BRANKU ZBOG UDAJE?! Ponišiti brak ili… Pjevač BIJESAN

Darko Lazić navodno je ucijenio svoju majku. On je navodno pozvao Branku i postavio joj uslov – odmah poništi brak ili me više nikada nećeš vidjeti u životu.

Lazić je za vjenčanje svoje majke Branko saznao dok je bio na godišnjem odmoru na Tajlandu. Kada je čuo da mu se majka udala, pjevač je bukvalno zapjenio: “Jedva čekam da se vratim da se vidimo! To reklamiranje preko mojih leđa i preko leđa moje majke, to ćemo da popričamo nas dvojica u četiri oka jer mislim da sam ispao više nego fer i korektan. On ne zna koliko sam ja bijesan zbog svega što radi, kakve on ima veze s novinama? Moja majka nije javna ličnost, šta mene uzimaš u usta? Ja ovo ne želim! Stojim iza toga da se nisu vjenčali! Neću da mi propada odmor zbog gluposti, ja ti kažem da to nije tako, a ako jeste onda neka im je sa srećom ali to neće ispasti na dobro, to vam ja garantujem! Trebalo je da budem obaviješten o svemu – ispričao je Darko.

Inače, da se Branka udala otkrio je njen partner Dragan. Oni su već duže vremena u vezi a on je ispričao sljedeće: “Ovo je bilo samo formalno i zbog papiroloških stvari, često zajedno putujemo pa smo odluči da to završimo ispričao je Dragan.

Ono što je čijenica to je de Dragan me dolazi u kuću u Brestavce i to zbog Lazićeve babe, odnosno majke njegovog pokojnog oca. Ukoliko se ispostavi da Darko zaista traži od majke da poništi brak vrlo vjerovatno će se desiti.

Scandal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *