Vesti

Kuma Ace Ilića i Bilje Jevtić otkrila kakav je zaista njihov brak – Sve iznela u javnost!

Biljana Jevtić i njen suprug Aca Ilić svoj brak krunisali su rođenjem sina koji je postao njihov cijeli svijet i kojem su se posvetili maksimalno. Čini se kao da njihov brak i nije na tako čvrstim nogama, a o njihovom braku progovorila je kuma.

Aca Ilić i Bilja Jevtić u javnosti slove za oličenje skladnog para, a njihova ljubav i dan danas zrači podjednakim sjajem. Tijekom posebnog pojavljivanja, pjevač je otkrio zadivljujuću priču o tome kako je njegova supruga osvojila njegovo srce: Jasno se sjećam da sam bio očaran njezinim šarmom i pitao se “Tko je ova izvanredna mlada žena?”

Iako se naš prvi susret dogodio u Kragujevcu davne 1983. godine, tek 1986. godine, kada smo krenuli na zajedničku turneju, naši putevi su se istinski isprepleli. Od siječnja 1986. nerazdvojni smo i uvjeren sam da će naša veza ostati neraskidiva do kraja naših dana. Iz te duboke ljubavi nastao je naš voljeni Ivan, naš najveći blagoslov.

Naš život vrvi od ljubavi i radosti, možda nedovoljno plijen za naslovnice novina, ali za nas je ništa drugo do savršenstvo, kako je pjevačica izjavila. Čast da kuma na vjenčanju Ace Ilića i Bilje Jevtić imala je Suzana Mančić, koja i dalje održava blizak odnos s parom. Na turneji po Australiji imao sam zadovoljstvo da me prate kolege, prijatelji i moj cijenjeni kum Aca. Naša veza, ispunjena ljubavlju i poštovanjem, traje više od tri desetljeća.

Sinoć smo imali fantastičnu večer na Salašu Zvonka Bogdana, betonskoj dvorani gdje smo se okupili. Ova tradicija će se nastaviti svakog četvrtka, dobro, možda ne svakog četvrtka, ali uvijek četvrtkom! Nadalje, Bilja Jevtić nedavno je podijelila osobnu fotografiju uz svog supruga, otvoreno izražavajući njihovu neizmjernu sreću i zadovoljstvo svakim danom. Biljana Jevtić, srpska folk pjevačica, rođena je u Kraljevu 14. svibnja 1953. godine.

Kroz svoju karijeru ostavila je neizbrisiv trag na domaćoj glazbenoj sceni svojim zanosnim glasom i melodičnim prilozima. Još od malih nogu Biljana je pokazivala veliki interes za glazbu i pjevanje, a njen prirodni talent vrlo brzo dolazi do izražaja. Kao tinejdžerka, prve je korake u svijet pjevanja, vođena dubokom naklonošću prema narodnoj glazbi.

Ubrzo je Biljanina izuzetna interpretacija pjesama, često ispunjena dubokom emocionalnom dubinom, dovela do velike popularnosti. Nastupi Biljane Jevtić na raznim festivalima pobrali su neizmjerne pohvale i učvrstili njezin status renomirane umjetnice. Pjesme poput “Crveno sunce”, “Dva su koraka” i “Pamtim samo sretne dane” postale su ikonske prekretnice u njezinoj slavnoj karijeri.

Tijekom svog puta Biljana je uspjela održati autentičan stil pjevanja koji je odmah prepoznatljiv u cijeloj regiji. Osim svog glazbenog talenta, Biljana Jevtić je također prepoznata po svom suosjećajnom humanitarnom radu. Aktivno je sudjelovala u brojnim humanitarnim inicijativama, pružajući ruku potrebitima.

  • Njezina nepokolebljiva predanost društveno odgovornim nastojanjima dokaz je njezine bezgranične dobrote i empatije prema drugima. Biljana Jevtić uspjela je svoj osobni život zadržati uglavnom privatnim, uz tek poneki pogled na obiteljski život i ljubav koju gaji prema svojim najdražima.

Tijekom svoje karijere Biljana je ostala posvećena svom umjetničkom pozivu i temeljnim vrijednostima koje su je vodile. Njezin utjecaj na glazbenu scenu u svojoj zemlji i njezina nepokolebljiva predanost svojoj umjetnosti nisu samo zaslužili njezino poštovanje kao pjevačice, već su i učvrstili njezin status ikone folk glazbe koja je ostavila nezaboravan dojam na svoju publiku.

Osim glazbenih postignuća, Biljana Jevtić poznata je i po svom humanitarnom radu, aktivnim sudjelovanjem u brojnim inicijativama usmjerenim na pomoć djeci i marginaliziranim zajednicama. Njezino suosjećanje i iskrena briga za druge doista su napravili razliku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *