Zabava

Ovo je moja jedina devojka! Toni Bijelić jasan, objavio zajedničku sliku (FOTO)

Dragana Mirković važi za jednu od najuspješnijih pjevačica na našim prostorima, koja je pored sjajne muzičke karijere imala i sjajan porodični život do prije 2 mjeseca. U javnost je dospjela vijest kako se Dragana i Toni nakon skor 20 godina braka ipak razvode.

Otkako su prije dva mjeseca Toni Bijelić i Dragana Mirković javno obznanili kraj svog 24 godine dugog braka, pod stalnom su pažnjom medija. Vijest o razvodu šokirala je brojne Draganine vjerne obožavatelje, s obzirom na to da je zajednica popularne folk pjevačice i austrijskog poduzetnika više od dvadeset godina važila za jednu od najtrajnijih i najskladnijih partnerskih veza.

  • Prema izjavama Dragane Mirković, problemi u njihovoj nekoć skladnoj vezi počeli su prije tri godine. Izbor da se rastane bio je samo odgađanje neizbježnog ishoda. Pojavila su se nagađanja o tome tko bi za to trebao odgovarati, a šuškalo se da je Toni Bijelić našao novu partnericu te da zajedno žive u Opatiji, gdje je nedavno kupio raskošnu vilu. Bivši suprug Dragane Mirković objavom na Instagramu konačno je otkrio kome je zaista poklonio srce.

S najvećom jasnoćom, Toni Bijelić ju je s ljubavlju nazvao “mojom jedinom djevojkom” i dodao dašak nostalgije uz melodičnu melodiju Jašara Ahmedovskog – dirljivu odu ljubavi koja nadilazi granice. I, bez imalo sumnje, Tonijevo srce je zarobilo šarmantno prebivalište koje podsjeća na najčarobnije igračke koje ožive.

Iako je javnost prilično upoznata s pjevačičinim životom, njihova djeca i Toni su malo izloženi, što rezultira nedostatkom znanja o mnogim detaljima iz njihova osobnog života. Antonio Toni Bijelić, uskoro bivši suprug poznate folk pjevačice, rođen je u Beču u Austriji 1973. godine, s 51 godinom života.

Budući da je srpskog podrijetla, često ga nazivaju i bečkim Srbinom. Njegove korijene vuče iz sela Šimići u blizini Banje Luke. Nakon školovanja u Austriji, Bijelić dosljedno pokazuje snažnu predanost svijetu poslovanja. U ovoj konkretnoj naciji, on je uspješno uspostavio golemo carstvo i trenutno ima vlasništvo nad više poduzeća unutar automobilskog i građevinskog sektora.

Osim toga, u suradnji s Draganom imao je ključnu ulogu u osnivanju televizije u Požarevcu. S velikim umijećem uspješno je preuzeo Majbah, renomiranu automobilsku tvrtku specijaliziranu za vozila procijenjena na minimalno 70 tisuća eura. Tonijeva izvanredna postignuća u automobilskom sektoru ne samo da su mu donijela značajno bogatstvo, već su i podigla njegov društveni status.

Mudro koristeći svoja financijska sredstva, Toni se upustio u sferu nekretnina, čime je dodatno povećao svoj prihod. Ne samo da je pionir u automobilskoj industriji, već ima i istaknutu poziciju u svijetu nekretnina, a svaka nekretnina koju posjeduje ima veliku vrijednost.

  • Vrijedno je naglasiti da je Tonijev prosperitet postignut marljivim radom i etičkim sredstvima. Prije deset godina ekstravagantno je kupio dvorac u Ebenfurtu u Austriji, koji sada služi kao rezidencija za Draganu i njezinu djecu, nakon Tonijeva odlaska. Potkraj 2023. godine Bijelić je kupio veliku vilu u Opatiji, koju je isprva nazivao svojom “novom poslovnom rezidencijom”.

Međutim, nedavna izvješća iz medija pokazuju da on sada često boravi tamo s novom ljubavnom partnericom. Igrom sreće, susreo se s poznatim pjevačem, zapalivši ogromnu fascinaciju u njemu, navodeći ih da se brzo vjenčaju. Njihovo zajedničko bogatstvo, koje se procjenjuje na vrtoglavih 100 milijuna dolara, izvještava ugledna web stranica “Net Worth Celebrities”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *