Zabava

U početku mu je glumila devojku, pa je osvojio KLJUČNOM rečenicom: ZA BJELINU SUPRUGU KAŽU DA JE SRPSKA MONIKA BELUČI!

Dragan Bjeloglić je već nekoliko decenija najistaknutija poznata ličnost na našim prostorima. O njegovom životu se dosta detalja zna, a danas Vam otkrivamo njegovu ljubavnu priču koju je doživio sa svojom dugogodišnjom suprugom. 

Maja i Dragan Bjelogrlić kroz svoju dugogodišnju suradnju nailazili su na brojne zajedničke trijumfe i prepreke. Njihova nepokolebljiva posvećenost sinu Alekseju, iako on nastavlja studije, pokazala se neprocenjivom kada je imao veliki debi u cenjenom pozorištu koje je dugo bilo utočište srpskih glumaca. Prije petnaestak godina postavljeni su temelji ove ljubavne priče.

  • Dragan Bjelogrlić, poznat po tome što ne želi iznositi osobne detalje, napravio je iznimku i podijelio pogled na svoj privatni život. Upravo u tom otkriću otkrio je da je Maja postala njegova supruga svega dva tjedna nakon njihovog prvog susreta. Ovo nevjerojatno brzo napredovanje od poznanstva do braka služi kao dokaz duboke veze i trajne ljubavi koja je oduvijek postojala među njima.

U mjesecu veljači, četvrt stoljeća nakon vjenčanja, Maja i Dragan obilježili su svoju dvadeset i petu godišnjicu zaputivši se na prekrasno putovanje u Miami. Ovaj izlet poslužio je kao veličanstvena počast njihovom trajnom partnerstvu, koje je uspješno izdržalo iskušenja i nevolje koje su nosili život i profesionalna bavljenja.

Kad je premijerno izvedena predstava “Široka zemlja”, Maja i Dragan zajednički su se pojavili u javnosti i dodatno učvrstili svoj status para. Njihov dolazak na premijeru ne služi samo kao dokaz njihove nepokolebljive podrške sinu Alekseju, već također omogućuje javnosti da svjedoči dubini njihove povezanosti i trajnoj snazi ​​njihove ljubavi i podrške jedno drugome, koja je ostala postojana od početak njihovog zajedničkog putovanja.

Maja Bjelogrlić poznata je po pažljivom odabiru prigoda za javni nastup, dajući osjećaj značaja i fascinacije svakom događaju u gradu kojem prisustvuje. Maja Bjelogrlić još je jednom potvrdila svoju poziciju javne osobe koja, doduše nerijetko, plijeni pozornost javnosti u doista važnim prilikama.

Njezin dolazak na premijeru sinovljeve drame ima posebno mjesto u srpskom kulturnom i društvenom krajoliku. Priča o obitelji Bjelogrlić obuhvaća više od izuzetnih postignuća njihova sina Alekseja i njihove inteligentne i zadivljujuće kćeri Mie. Pripovijest je to i o hrabrosti, žaru i odvažnom izboru Dragana Bjelogrlića kada je susreo visoku i gracioznu manekenku koja je studirala na Filološkom fakultetu u Beogradu, Maju Banićević.

Ova očaravajuća ljubavna priča počinje usred živahnog pulsa beogradskog noćnog života, ali brzo prelazi u dirljivu i ključnu fazu dok Dragan neustrašivo odlučuje dati sve od sebe ili ništa. Njihova veza nije išla uobičajenom putanjom. Umjesto da krenu uobičajenim putem postupnog upoznavanja tijekom nekoliko mjeseci, njihovi su se putevi spojili u jednoj, nezaboravnoj večeri.

Nakon uzbudljivog druženja u Beogradu, Dragan je donio hrabru odluku da odveze Maju u Barandu, neobično selo u Banatu koje će imati golemu važnost na njihovom zajedničkom putovanju. Nepokolebljiva odlučnost i spremnost na preuzimanje rizika koje je Dragan pokazao u tom ključnom trenutku nagovijestili su smjer kojim će krenuti njihova budućnost.

U nazočnosti svjetlucavog neba, ispod sjene drveta, Dragan je krenuo otkrivati ​​Maji kuću i prostrano dvorište. Zatim je prenio ove mudre riječi: “Pokušaj upiti cijelu ovu scenu jednim širokim pogledom. Ako posjeduješ inteligenciju, tvoje će potomstvo biti podignuto upravo na ovom mjestu. Riječi koje je izgovorio nosile su više od pukog šarma ili prolaznog trenutka; izrazili su njegovu nepokolebljivu predanost i predviđanje za ono što je pred njima.

Bez oklijevanja je bio spreman kockati se i pokazati svoju nepokolebljivu vjeru u njihovu zajedničku budućnost. Hrabre i nepokolebljive akcije koje je Dragan pokazao tog dana poslužile su kao snažan prikaz njihove duboke ljubavi i nepokolebljive predanosti jedno drugome.

  • Neustrašivo se prepuštajući svojim emocijama, krenuli su na putovanje u neistražen teritorij. Ovaj ključni trenutak ispod stabla u Barandi nije označio samo početak njihove romantične veze, već je označio i početak njihove zajedničke obiteljske priče. Maja se prihvatila ovog odvažnog pothvata, a danas njihova ljubav i hrabrost prožimaju živote njihove djece, Alekseja i Mije.

U sjeni stabla Baranda započela je njihova priča, priča o ljubavi koja nastavlja nadahnjivati, služeći kao podsjetnik da ljubav često zahtijeva hrabrost da se sve riskira. Unatoč brojnim izazovima, dugi niz godina uspješno održavaju skladan brak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *