Vesti

Na ovom mestu biće sahranjena Dajana Paunović: Žika Jakšić nije mogao da veruje kad je čuo njenu poslednju želju

Odluka o sahrani Dajane Paunović je evidentna. U emisiji koju uređuje i vodi Goca Tržan nedavno je gostovala Dajana Paunović, voditeljka emisije “Ako progovorim”. Tijekom intervjua Paunović je zaronila u različite aspekte njezina života, uključujući i misaonu raspravu na temu smrti.

  • Voditeljica je ostala zatečena kada je Paunović otkrila svoj iznenađujući izbor da unaprijed kupi grobno mjesto. Odluku Dajane Paunović zabilježio je slikama svet portala svetAta. Dajana je napomenula da je nedavno razmišljala o kupnji grobnice i raspitivala se o njenoj cijeni, napomenuvši da je njezina obitelj upoznata s njezinim namjerama.

Dajana Paunović je u emisiji “Ako progovorim” voditeljice Goce Tržan ispričala svoju nesvakidašnju priču o pretvaranju skromnog, kompaktnog stana u čarobnu nastambu. Iskazala je svoju duboku povezanost s Topčiderom, gdje je provela djetinjstvo okružena očaravajućom šumom i prirodom koja oduzima dah. No, Dajana je otkrila i da osjeća nelagodu zbog velikih gužvi koje se tamo okupljaju.

  • Dajana je svoj izbor prenijela sinu Dušanu, podijelivši s njim svoju odluku. Preispitao sam svoj prijašnji izbor i razgovarao sa sinom, izrazivši potrebu da se preselimo u rezidenciju koja se može pohvaliti prostranim dvorištem. Najvažnije mi je da imam samoću. Zika je ostao zapanjen iznenađujućim izborom Dajane Paunović. Naposljetku, Dajana je došla do svog bivšeg supruga Žike Jakšića i raspitala se koliko košta njegovo grobno mjesto. Ovaj neočekivani postupak izmamio je smeh kod svih prisutnih u studiju, kako je Goca izjavila.
  • Imao sam dojam da ste krenuli prema Aleji! Na kraju razgovora o ovoj temi, Dajana je iznijela svoje viđenje, istaknuvši nepredvidivost života i važnost sagledavanja svih aspekata. Istaknula je želju da nikoga ne opterećuje i hitnost rješavanja problema, priznajući mogućnost svoje odsutnosti u budućnosti. Saša, poznat po nadimku Žika Jakšić, slovi za jednog od pionira koncepta “Zvezda Granda” i sličnih glazbenih programa pod okriljem “Grand produkcije”.

Kao glazbeni producent i voditelj popularne zabavne emisije “Nikad nije kasno” za iskusne pjevačke talente, dao je značajan doprinos industriji. Rođen 6. februara 1964. godine u Aleksandrovcu, Žika ima mlađeg brata Vladimira Jakšića Musu, poznatog rokenrol pjevača i frontmena grupe “Ex revolveraši”. Žika se ženio dva puta i ponosni je otac dva sina. Sašu, koji je porijeklom iz Aleksandrovca ​​u Rasinskom okrugu, kum je na krštenju dao ime Saša, a ne Aleksandar, kako se kasnije ne bi zvao Aca[1].

  • Porijeklom iz srednjeg staleža, Sašina majka, koja je radila u Auto-moto poduzeću, a prethodno je bila učiteljica, i otac, koji je radio kao tehnolog u tvornici ventila, omogućili su stabilno odrastanje. Upravo je na nogometnom terenu dobio nadimak Žika koji su mu dali prijatelji zbog sklonosti emotivnim reakcijama i nervozi. Taj mu se nadimak zadržao do danas. Sada, kao voditelj emisije ‘Nikad nije kasno’, Saša je poznat po svojim strastvenim i empatičnim reakcijama zbog kojih se zavolio publici emisije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *