Vesti

Jelena Đoković ne koristi parfeme, ovo je njena alternativa: Predivno miriše, duže traje i ne iritira kožu

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković je ovu godinu počeo katastrofalno i do sada nema nijednu osvojenu titulu. To je mnoge navelo d anagađaju o njegovom skorom penzionisanju ali sam na tu temu nije još uvijek ništa rekao. Njegova najveća podrška je njegova supruga Jelena.

Već je dulje vrijeme općepriznato da Novak i Jelena Đoković vode jedinstven način života i imaju različit pogled na svijet, zdravlje i prehranu, zbog čega su često predmetom brojnih komentara. Unatoč kritikama, ovaj popularni par ostaje uporan u svojoj predanosti životu po vlastitim uvjetima, čime je zaslužio poštovanje čak i svojih najžešćih klevetnika.

  • Unatoč tome što je imala sredstava za kupnju najfinijih i najskupljih dostupnih mirisa, Jelena se namjerno odlučila odreći njihove uporabe. Nadalje, jednom se uključila u razgovor s kolegom na Instagramu, raspravljajući o svojoj odluci po tom pitanju.

Jeleni fan je izrazio divljenje tvojoj živahnoj i optimističnoj auri, istaknuvši tvoj dječji duh, spontanost i neutaživu žeđ za znanjem. To ih je potaknulo na razmišljanje o intrigantnoj temi industrije parfema, budući da je to još jedna tema koja zaokuplja naš zajednički interes i zahtijeva daljnje istraživanje.

Ako ste očekivali prisutnost Chanela ili YSL-a, bit ćete razočarani jer ništa od toga nema. “Smatram da je jako divno što sudjelujemo u zajedničkim sastancima učenja! Već neko vrijeme uključujem eterična ulja u svoju rutinu, odlučujući se za njihovu aromatičnu privlačnost, a ne za tradicionalne parfeme.

Vaš upit doista potiče na razmišljanje”, odgovorio je supruga poznatog tenisača. Jelena inzistira na korištenju prirodnih sastojaka u industriji mirisa, iako se eterična ulja obično ugrađuju u parfeme uz druge neprirodne komponente. Tijekom svojih godina posvećenosti, dosljedno je promovirala istinsku estetiku i jedinstveni pristup njezi sebe, koji obuhvaća tijelo, lice i kosu. Snažni mirisi koje emitiraju eterična i eterična ulja po intenzitetu su jednaki tradicionalnim parfemima.

Da biste se pridržavali Jeleninih životnih načela, jednostavno nanesite malu količinu otopine na zglobove, iza uha ili u udubinu vrata. Ta područja omogućuju produljeni kontakt bez ikakve iritacije kože. Ne samo da ove kapi daju prirodan dodir, već su i savršeno usklađene s Jeleninom predanošću životu u skladu s prirodom.

Rođena 1986. u Beogradu, Jelena Đoković svoje je rane godine provela u Kosovskoj ulici prije nego što se preselila u Ljig kod bake i djeda. Djed i baka slavili su je svakih pet godina naručivanjem pjesama na radiju. Jelena je pohađala Osnovnu školu “Drinka Pavlović” i Sportsku gimnaziju, gdje je Novaka upoznala 2005. godine preko zajedničkih prijatelja. Njihova ljubav je odmah procvjetala i od tada su nerazdvojni.

  • I Jelena i Novak dijele strast prema sportu, a Jelena je isprva trenirala tenis, a kasnije se prebacila na atletiku. Naporno je radila kako bi zaradila stipendiju i studirala u inozemstvu, zaposlila se u kladionici i kao promotorica kako bi uzdržavala svoju obitelj. Jelena se školovala na Sveučilištu Bokoni u Milanu, gdje je briljirala na prestižnom programu Business Administration.

Nakon što je diplomirala s odličnim uspjehom, zaposlila se u odjelu za ljudske resurse naftne kompanije “Tamoli” u Monte Carlu. Jelenina predanost učenju nastavila se i nakon magisterija i doktorata menadžmenta. Trenutno radi kao direktorica Zaklade Novak Đoković, organizacije posvećene prikupljanju sredstava za siromašnu djecu u Srbiji.

Kroz svoje različite inicijative, zaklada je uspješno dirigirala brojnim humanitarnim pothvatima, pridobivši potporu utjecajnih pojedinaca i istaknutih ličnosti poput Naomi Campbell, Kate Hudson, Sare Ferguson, Borisa Beckera, Richarda Bransona, Gerarda Butlera i drugih. Jedan od ključnih ciljeva Zaklade je osigurati da svako dijete u Srbiji ima pristup programima ranog razvoja.

U potrazi za tim ciljem, Zaklada je izgradila i obnovila 55 dječjih vrtića do kolovoza 2023., a također je omogućila obuku za više od dvije tisuće učitelja kako bi poboljšali svoje sposobnosti za rad s djecom. Kako se navodi na službenim stranicama organizacije, do sredine 2023. godine u Srbiju je uloženo vrtoglavih više od 15 milijuna eura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *