Vesti

Javno se obratila Nikoli Rokviću, uputila mu posebnu poruku: Predivan gest Jelene Đoković oduševio javnost!

Pjevač Nikola Rokvić je prije mjesec dana odlučio da napravi nesvakidašnji gest bar kada su poznate ličnosti u pitanju. On je odlučio da hodočasti pješice od glavnog grada Srbije pa sve do Grčke a cilj mu je humanitaran i radi se o pomoći djeci koja su oboljela od opake bolesti.

Javno podržavajući humanitarnu misiju Nikole Rokvića, podršku mu je izrazila i supruga našeg vrhunskog tenisača Jelena Đoković. Poznato je da je pjevač krenuo na hodočašće od Beograda do Egine, dugo 1060 km, s plemenitom svrhom prikupljanja pomoći za djecu oboljelu od raka. Ovo putovanje je započelo prije 26 dana.

Ostvarivši jedan od svojih ciljeva, vijest je odmah podijelio sa svojim pratiteljima putem raznih društvenih mreža. Ostvarili smo svoj cilj! Početni korak prikupljanja sredstava za dječju onkologiju je ispunjen, no naši napori ne smiju prestati. Ustrajmo u nastojanjima prikupljanja sredstava kako bismo i dalje podržavali djecu u potrebi. Naš sledeći cilj je da pomognemo oblasti dečje onkologije u Nišu.

Jelena Đoković izdašno je financijski potpomogla Nikolu Rokvića podupirući njegovu Zakladu “Obitelj”. U videu koji je podijelio na svom Instagram profilu, Nikola je izrazio zahvalnost Jeleni Đoković na srdačnoj podršci njihovoj misiji i velikodušnoj donaciji. 

Živio dugo i neka te Bog blagoslovi. Na sličan način odgovorila je i supruga Novaka Đokovića s istim stavom. – Ovom prigodom želimo razveseliti djecu. Prihod će biti usmjeren za podršku dječjoj onkologiji u Nišu. Neka je blagoslovljen na vas i vašu izuzetnu obitelj. Zalaganjem Nikole Rokvića dosad je prikupljeno 200.000 eura koji će biti usmjereni za obnovu odjela dječje onkologije i nabavu neophodne opreme za dijagnosticiranje raka mozga.

Istaknuti pojedinac unutar aktualne glazbene scene Balkana je Nikola Rokvić, koji je rođen u Beogradu 29. lipnja 1985. Slijedeći stope svog poznatog oca, Marinka Rokvića, Nikola je uspješno izgradio zapaženu karijeru u području pop Glazba. Dok njegov repertoar obuhvaća različite žanrove, njegove su iskrene balade one koje su mu priskrbile golemo priznanje u srpskoj glazbenoj sferi.

  • Vještim spajanjem tradicionalnih melodija sa suvremenim pop elementima, Nikola je uspio prikupiti predanu bazu obožavatelja i etablirati se kao cijenjeni umjetnik ne samo u Srbiji već i diljem balkanske regije. Započevši svoje školovanje u Beogradu, prve školske dane provodio je u igri s vršnjacima i njegujući snažnu vezu s mlađim bratom Markom, koji mu je pružao nepokolebljivu podršku.

Po završetku srednjoškolskog obrazovanja, Nikola se namjerno odlučio posvetiti glazbenoj produkciji, upisujući studij dizajna i snimanja zvuka na Sveučilištu Braća Karić. Ovaj obrazovni izbor omogućio mu je sveobuhvatno razumijevanje zamršenih tehnikalija uključenih u glazbenu produkciju, što je u konačnici oblikovalo njegove buduće napore u industriji.

Nikolin angažman na glazbenim festivalima i natjecanjima, uključujući cijenjeni Grand Festival i festival u Vrnjačkoj Banji, odigrao je ključnu ulogu na njegovom putu prema profesionalnom rastu i priznanju unutar glazbene industrije. Ova rana iskustva poslužila su kao temelj za njegova kasnija postignuća.

Osim uspješne glazbene profesije, Nikola Rokvić ostavio je nezaboravan dojam iu sferi realityja. Godine 2010. krenuo je u svoj inauguracijski i značajan pothvat u showu “Survivor Serbia VIP: Philippines”, gdje je sebe gurnuo do ruba i fizički i psihički usred izazovnih okolnosti.

Ovo impresivno iskustvo pružilo mu je platformu da otkrije poseban aspekt svoje osobnosti, koji je odudarao od njegove uobičajene prisutnosti na glazbenoj sceni. Nakon toga, 2016. godine, Rokvić je sudjelovao u trećoj sezoni vrlo zapaženog programa “Tvoje lice zvuči poznato”, gdje su poznata lica pokazala svoj talent za oponašanje raznih pjevača.

Nikola je pokazao izvanredne sposobnosti imitiranja i osigurao drugo mjesto, učvrstivši svoju već znatnu bazu obožavatelja. Nadalje, Nikolina uloga suosnivača i izvršnog direktora YouBoxa, prve srbijanske streaming platforme, pokazuje njegovu posvećenost inovacijama i predanost unaprjeđenju digitalnog medijskog krajolika u Srbiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *