Vesti

Milena Popović u 41. godini podelila najveću sreću, Igor slavi: Za to nikada nije kasno

Kada se saznalo da su u emotivnoj vezi javnost je na njih dvoje sasula drvlje i kamenje mada za to ne postoji nijedan racionalan razlog. Naime Igor Jurić i Milena Popović su oboje slobodni i proživjeli su lične tragedije i svima bi trebalo biti drago što su ponovo pronašli sreću.

Javnost je dulje vrijeme pomno pratila postupke Milene Popović i Igora Jurića. Nakon što su svoje zajedništvo otkrili zajedničkom fotografijom objavljenom prije dvije godine, ovaj par uporno plijeni pozornost gdje god stigne. Njihov prvi susret dogodio se dok su oboje bili gosti u jednoj emisiji, no zajedničko iskustvo osobnih tragedija istinski je produbilo njihovu vezu.

  • Tragično, 16. siječnja 2018. Milena Popović doživjela je poražavajući gubitak supruga Olivera koji je smrtno stradao dok je pokušavao ući u prostorije svoje stranke u Sjevernoj Mitrovici. Za razliku od toga, Igor Jurić se 2014. godine suočio s golemom tragedijom brutalnim ubojstvom kćeri Tijane.

S obzirom na to da su Milenin sin Bogdan i druga kći Igora Jurića, Saška, sklopili snažnu vezu, jedno drugom pružaju nepokolebljivu podršku, koja je i dalje izvor snage za obje obitelji. U domaćinstvu Milene Popović odigrao se nesvakidašnji dan. Razlog tome je što je Milena obilježila svoj 41. rođendan i pokazala da veselo slavlje može potrajati do ranih jutarnjih sati.

Naime, organizirala je druženje u užem krugu prijatelja i rodbine, a živoj atmosferi pridonijela su dva harmonikaša i gitarist. Osim raznih drugih stvari, Milena je ovaj dan obilježila kao još nesvakidašnjiju podijelivši fotografiju na kojoj su njen partner Igor i njihov sin Bogdan.

Bitno je napomenuti da su Milena i Igor u svoju romansu krenuli kao pojedinci koji su već postigli uspjeh. Unatoč desetogodišnjoj razlici u godinama, čini se da ta razlika u njihovoj vezi jača svakim danom i nikada nije predstavljala smetnju.

Rođena 1983. u Kosovskoj Mitrovici, Milena Popović je u rodnom gradu provela svoje godine i tamo se školovala. Upravo u Kosovskoj Mitrovici susrela se s Oliverom Ivanovićem, au veljači 2011. dočekali su sina Bogdana, koji je ime dobio po Oliverovom ocu. No, zbog Ivanovićeva političkog angažmana, društvenog aktivizma i različitih stavova od onih koji su prevladavali u Beogradu, obitelj je često bila izložena kritikama i napadima javnosti.

  • Na Kosovu i Metohiji službena podrška Beograda bila je usmjerena prema Srpskoj listi, stranci kojoj Oliver Ivanović nije pripadao. Ivanović je prije izbora za gradonačelnika Kosovske Mitrovice postao meta kritika medija u Beogradu. Marko Đurić, koji je tada bio ravnatelj Ureda za Kosovo i Metohiju, optužio je Olivera da mu je automobil prioritet ispred dobrobiti Srba u regiji.

Nakon Ivanovićevog ubojstva 2018., mnogi su prstom upirali u vlast u Beogradu, smatrajući je odgovornom za kampanju protiv njega. Kao nevjenčana partnerica Olivera Ivanovića, Milena Popović odlučila se ne osvrtati na ove navode u medijima, kako domaćim tako i regionalnim. No kasnije je otkrila da su Oliveru tijekom njegovog boravka u zatvoru pokušali pomoći Marko Đurić, Aleksandar Vučić i drugi pojedinci iz vladajuće strukture.

Đurić joj je, kaže, među najbližim društvom. Milena Popović je zbog ponašanja u javnosti stekla nadimak “vesela udovica”. Naime, bilo je pojedinaca koji joj nisu mogli oprostiti apstinenciju od nošenja crnine i nastojanje da nastavi sa životom i nakon Ivanovićeve tragične smrti. Istaknula je da su ona i njen sin preživjeli ogromnu tragediju i da samo oni shvaćaju realnost svoje egzistencije nakon događaja i kasnijeg preseljenja u Beograd na sigurno.

Početkom 2020. ponovno se suočila s kritikama javnosti kada je donijela odluku o svrstavanju uz SNS, iako je poznato da pokojni Ivanović nije bio u dobrim odnosima s rukovodstvom stranke te se nije slagao s njihovim odlukama. . Pred kraj ljeta 2022. privukla je pozornost fotografijom na Instagramu na kojoj je uz Igora Jurića, osnivača Zaklade “Tijana Jurić”, koja je osnovana u čast njegove preminule kćeri.

Ova fotografija potvrdila je sumnje da su njih dvoje u ljubavnoj vezi, iako se ni Milena ni Igor o tome nisu javno pozabavili. Nakon ovog incidenta, Popović je donijela odluku da ukloni sliku sa svojih profila na društvenim mrežama. U intervjuu je objasnila da je to učinila kako bi zaštitila svog sina i Igorovu kćer.

Tijekom ovog intervjua progovorila je o svakodnevnom online uznemiravanju s kojim se suočava. Popovićeva je priznala da dobiva negativne komentare i s pravih i s lažnih profila, ali ono što ju najviše pogađaju su osude drugih žena. U slobodno vrijeme voli šetati sa sinom i kuhati. Profesija joj je omogućila da mnogo putuje, a od svih mjesta koja je posjetila, Dubrovnik je na nju ostavio najveći dojam.

Kada govori o sinu, Popović ga opisuje kao vrlo zrelog dječaka i ističe da su najbolji prijatelji. No, također je spomenula da, unatoč tome što je rođena i odrasla na Kosovu, izbjegava povratak u Kosovsku Mitrovicu zbog tragičnih događaja koji su se tamo dogodili u siječnju 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *