Zdravlje

Liječnici su ostali zapanjeni onim što su iz majčine utrobe iznjedrili nakon poroda koji je trajao 8 sati (FOTO).

Roditeljima dolazak novorođenčeta predstavlja neizmjernu radost. Međutim, uz tu radost, tu su i brige o glatkom procesu poroda i cjelokupnom zdravlju bebe.

Povremeno se pojave izvanredni slučajevi koji zaokupe interes javnosti, a danas imamo priliku s vama podijeliti jedan takav slučaj.

Svako rođenje ima svoju jedinstvenu priču, ali utjecaj ove specifične je nedvojbeno izniman. Bez imalo ustručavanja, onog trenutka kada je novorođenče stupilo na svijet, odmah je postalo internetska senzacija, i to s pravom.

Od samog početka, dječak po imenu Dexter uspio je zaokupiti pažnju nebrojenih pojedinaca, unatoč izazovnim okolnostima koje predstavlja postojanje spirale.

Lucy Hayden, dotična majka, izrazila je krajnje iznenađenje trudnoćom jer je vjerno koristila kontracepcijske pilule. Ono što je uistinu fascinantno jest da na objavljenoj fotografiji beba neustrašivo grčevito grčevito drži upravo kontracepcijsko sredstvo koje joj je trebalo onemogućiti postojanje, oduševivši sve koji su je vidjeli.

Lucy se nalazi u doista iznimnim okolnostima, budući da je među samo jedan posto žena koje uspješno zatrudne nakon podvrgavanja ovom tretmanu, zahvaljujući pametnom skrivanju pilule unutar zaštitnog štita majčine posteljice.

bonus članak

Ako konzumirate samo jedan krastavac dnevno, evo što možete očekivati.

Krastavci se smatraju vrlo korisnima zbog obilja antioksidansa koji se bore protiv raka, esencijalnih hranjivih tvari i minerala, što ih čini vrijednim dodatkom prehrani.

Ne samo da utječu na naš fizički izgled, uključujući našu kožu i kosu, već također igraju značajnu ulogu u našem ukupnom blagostanju. Ove tvari nam daju vitalnu energiju i učinkovito vlaže naše tijelo. Kroz povijest su bili temeljna komponenta indijske prehrane, a također su uključeni u tradicionalne medicinske prakse.

Korisnost ovog povrća mnogi često ne primjećuju. Međutim, važno je uzeti u obzir utjecaj koji ima na naše tijelo kada se redovito konzumira.

  1. Olakšava proces skidanja kilograma

Krastavci, sa svojim obilnim sadržajem vode, igraju vitalnu ulogu u reguliranju gladi i upravljanju unosom hrane. Budući da su niskokalorični i bez masnoće, krastavci su idealan izbor za osobe koje žele skinuti višak kilograma.

  1. Ubrzava proces upijanja i integracije informacija

Sa svojim bogatim vlaknima, hranjivim tvarima i svojstvima hidratacije, krastavci su nevjerojatno korisni za vaš probavni sustav. Konzumacijom samo jednog krastavca možete učinkovito ublažiti želučane tegobe.

  1. Pruža najvišu razinu hidratacije kože i kose.

Visok sadržaj vode u krastavcima čini ih korisnim dodatkom svakodnevnoj konzumaciji, jer pozitivno utječe na ukupnu razinu hidratacije tijela, što dovodi do poboljšanja dobrobiti.

Osim toga, krastavci su bogati esencijalnim nutrijentima poput vitamina B i C, uključujući cink, koji su ključni za održavanje zdrave i blistave kože. Štoviše, obiluju okrepljujućim spojevima koji se nalaze u kavi, poznatim po svojim umirujućim učincima. Prisutnost fizetina u krastavcima dodatno pomaže u borbi protiv vidljivih znakova starenja kože.

Krastavci, kao bogat izvor riboflavina, doprinose održavanju zdrave kose. Osim riboflavina, biotin i L-askorbinska kiselina također imaju presudnu ulogu u sprječavanju preranog gubitka kose i pojave sijede kose.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *