Ispovesti

U kuću upada provalnik

U kuću upada provalnik, počinje da kupi stvari, odjednom se čuje glas:
– “Bog vidi sve, Bog vidi sve.”
Provalnik na smrt preplašen se zaledi u mjestu, oslušne još jedanput i ništa ne čuje. Misleći da je sve bilo pričinjavanje nastavlja da krade. Poslije nekog trenutka opet se začuje:
– “Bog vidi sve, Bog vidi sve.”
Provalnik pogleda ka zidu kad tamo papagaj priča:
– “Bog vidi sve, Bog vidi sve.”
Prilazi papagaju i onako smijući se kaže mu:
– “Ha ha ha Bog vidi sve a? Ti si neki pametan papagaj, ajde reci kako se zoveš.”
Papagaj će:
– “Anđelko, Anđelko.”
– “Anđelko, čudno ime za papagaja,” reče provalnik.
A papagaj će:

– “I Bog je čudno ime za rotvajlera!”

Bonus:

MILJANA KULIĆ SE SLOMILA NA KOMADE, NJENI JECAJI ODZVANJAJU IMANJEM: Hitno od produkcije tražila JEDNU STVAR

Miljana Kulić sinoć je, po ko zna koji put, digla ruke od Lazara Čolića Zole, nakon što je opet shvatila da je koristi samo za popularnost i novac.

Miljana je raskrstila sa njim u emisiji “Pitanja novinara”, pa napustila program i otišla u dvorište, te se rasplakala, a Uroš Stanić je na sve načine pokušavao da je utješi:

– Samo nalazi izgovore, kao nije hteo da dođe u bolnicu… Ja iz šok sobe kada me je pozvao se digla, vesela i srećna, a on to zna zato i manipuliše sa mnom, a opet s druge strane kajem se što sam ovom čoveku (Bebica) sve ovo uradila. Sve sam izgubila, sve, polivala rođenu majku zbog njega, sve sam ostavila zbog njega. Ucenjuje me: “Daj pare tom i tom, doći ću kod tebe”, odemo kod njegovog prijatelja dva dana, treći dan pobegne. Nije me pozvao dve godine da me pita: “Kako si?” – plakala je Miljana.


Miljana Kulić van sebe zbog Zolefoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

– Plakao kao malo dete zbog Anite, skakao iz kreveta. Anita je sve vreme bila sa Markom, on sa mnom i sve vreme je zove i okreću se. Ljubimo se na blic za pivom kod Drveta. Stignu mafini, on sedne ispod trema i plače, suza suzu stiže, baca mafine da ga ne vide od sramote, pa mi kaže: “Plačem jer moram da se vratim u odnos sa tobom” – rekla je Miljana.

Vjerujemo da bi Miljani sada hitan razgovor sa Marijom najviše prijao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *