Horoskop

Najgori muževi se rađaju u OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA: Sa njima je brak noćna mora i bolje je bez njih

 – Horoskop je jako zanimljiva tema,koja se prije svega sviđa ženama, a malo po malo i muškarci sve više i više vjeruju u to, šta im donose zvijezde. Slijedi i priča o muškarcima koji i nisu baš za brak, dok također, govorimo koje to svekrve nisu baš sjajne prema svojim snajama. 

Sklapanje braka može biti složen pothvat, pogotovo ako je vaš partner rođen u jednom od ova tri horoskopska znaka.

Prema astrolozima, preporučljivo je izbjegavati ih birati za bračne partnere, a evo i zašto.

Riba
Veza u kojoj se ribe nalaze često je zaražena i toksična. Oni rođeni pod ovim horoskopskim znakom posjeduju beskrajnu sposobnost empatije i emocionalne svijesti, zbog čega se čine idealnim partnerom za cijeli život.

Nažalost, Ribe se često susreću s osobama koje ne prepoznaju i ne cijene njihove bezbrojne kvalitete. Zbog svoje povjerljive prirode, spremno preuzimaju krivnju, što rezultira neodoljivim osjećajem nesigurnosti.

Osobe rođene u znaku Djevice posjeduju skrivenu crtu ljubomore i nesigurnosti, iako je vješto prikrivaju. Kako vrijeme prolazi, Djevice postupno otkrivaju svoje ranjivosti, osobito u slučajevima kada vjeruju da su uspostavile osjećaj sigurnosti.

Njihova sklonost kontroli i manipulaciji čini ih neprikladnima kao potencijalne supružnike, jer ne utjelovljuju kvalitete idealnog bračnog partnera.

bik
Osobe u znaku Bika ističu se u svom profesionalnom bavljenju i daju prednost poslu nad brakom i roditeljstvom. Pokazuju snažan osjećaj odgovornosti i spremni su raditi do kasno u uredu, žrtvujući ugodne večeri sa svojom drugom osobom. Istodobno, prihvaćaju hedonistički stil života i poznati su po svom viteštvu koje osvaja njihova partnera.

BONUS TEKST:

Snalaženje u dinamici između svekrva i snaha često može predstavljati izazov. Postizanje obostrano zadovoljavajućeg odnosa u ovom kontekstu nema jedno rješenje za sve, ali postoje primjeri koji pokazuju njegov potencijal. Baš kao i svaki drugi odnos, njegovanje pozitivne veze između ovih osoba zahtijeva predanost i dosta vremena.

Prema astrološkim uvjerenjima, na karakteristike vaše svekrve može utjecati njezin horoskopski znak. Astrolozi su identificirali tri horoskopska znaka koja se povezuju s najpovoljnijim osobinama svekrva, kao i tri znaka koja su poznata po predstavljanju izazovnije dinamike. Ako znak vaše svekrve nije uključen ni u jednu kategoriju, njezine osobine mogu biti negdje između.

Prema horoskopskom znaku, pojedine svekrve se ističu kao najbolje.:

Riba
Muške ribe imaju veliku podršku svojih majki, koje idu sve od sebe kako bi osigurale da se supruga njihovog sina osjeća dobrodošlo i zadovoljno u njihovom domu. Ove riblje majke prepune su ljubavi i spremno nude pomoć svojim snahama, uvijek prve pružajući im peraju za pomoć.

Strijelac
Žene koje su rođene u znaku Strijelca posjeduju živahan i radostan duh, uvijek traže nove avanture i iskustva u životu. Ako imate želju krenuti na putovanje, nemojte se ustručavati pozvati svoju svekrvu da vas prati. Vrijedno je napomenuti da svekrva Strijelac nije samo izvor zabave, već i izvrsna osoba od povjerenja kada je u pitanju razgovor o važnim stvarima. Možda ćete se ugodno iznenaditi neprocjenjivom pomoći i mudrim savjetima koje ona može ponuditi.

Vaga
Svekrve rođene u znaku Vage posjeduju prirodnu sklonost ka ravnoteži i harmoniji. U trenucima sukoba između vas i vašeg supružnika, svekrva Vaga je ta koja će posredovati i podići atmosferu. Njihovo suosjećajno raspoloženje omogućuje im da budu privržene osobe koje unose pozitivnost u vaš život.

S obzirom na svoje horoskopske znakove, ovo su svekrve koje se smatraju najtežima.

Lav
Majke lavice imaju snažnu želju za pažnjom svojih sinova, zbog čega im je posebno teško prihvatiti prisutnost nove žene u životu njihova sina koja dobiva značajnu količinu njegovog vremena i fokusa. Ova dinamika često predstavlja izazov za odnos između snahe i svekrve.

Jarac
Upravljati odnosom sa svekrvom rođenom u znaku Jarca može biti prilično težak zadatak. Ne samo da su Jarci vrlo ambiciozni, već imaju i ozbiljno ponašanje, zbog čega je teško s njima njegovati bezbrižnu i radosnu vezu.

Škorpion
Snahe koje se nađu u društvu žena Škorpiona suočavaju se s mukotrpnim zadatkom da kroz niz testova zadobiju njihovo povjerenje. No, čak i kada se čini da je povjerenje uspostavljeno, brzo se shvati da to nije tako. Svekrva Škorpion zahtijeva stalno uvjeravanje i dokaz pouzdanosti, čineći vezu stalnim izazovom. Nadalje, žene Škorpioni često imaju sklonost kontrolirati svoju okolinu, što može rezultirati neželjenim miješanjem u živote njihovih snaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *