Horoskop

Večeras TAČNO U 22:24 sata stiže sudbinski događaj KOJI MIJENJA SVE: Donosi haos za 4 horoskopska znaka

Horoskop astrolozi prave na osnovu položaja zviejzda i mnogo ljudi vjeruje u njih i u to da je naša sudbina zapisana u ovim nebeskim tijelima. Horoskope čitaju iz zabave i oni koji ne vjeruju u njih a kada pročitaju neku dobru prognozu za svoj znak osjete radost.

U području astrologije, naširoko je primjećeno da pomrčinu Sunca obično prati pomrčina Mjeseca, pojava koja će se dogoditi danas točno u 22:24 u astrološkom znaku Bika, što nedvojbeno utječe na sve glavne znakove zodijaka. Pripremite se za nadolazeće razdoblje nebeskog značaja dok se približavamo djelomičnoj pomrčini Mjeseca u Biku.

  • Ova astrološka pojava označava završetak značajne faze u našim životima, pobuđujući osjećaje nelagode, melankolije i unutarnjeg nemira. Nema sumnje da će pomrčine Mjeseca imati pojačan utjecaj na svaki horoskopski znak. Snaga ovih pomrčina bit će posebno izražena, utječući na pojedince na načine koji nadmašuju norme.

Što se tiče Bika, znaka poznatog po svojoj stabilnosti, osobito kada su u pitanju financijska pitanja, pojedinci se mogu susresti s poteškoćama dok se bore s tjeskobama koje okružuju potencijalni gubitak sigurnosti u njihovoj svakodnevnoj egzistenciji. Pun Mjesec se često povezuje s energijom ispunjenja i kulminacije.

Predstavlja fazu u kojoj sve što je pokrenuto tijekom mladog mjeseca ili prethodnih faza mjesečevog ciklusa postaje potpuno osvijetljeno. Psihološki gledano, ovaj horoskop predstavlja značajan test jer ima potencijal izazvati ljutnju, napetost i frustraciju. Ključni aspekt je izbjegavanje donošenja odluka temeljenih na emocijama tijekom ovog razdoblja. Preporuča se odgoditi sve veće odluke do druge polovice studenog, kada će prevladavajuće okolnosti biti pogodnije za postizanje pozitivnih rezultata.

BIK

Budući da se pomrčina Mjeseca odvija u vašem horoskopskom znaku, nedvojbeno ćete biti jedna od osoba koje će se susresti s njezinim utjecajem na najdublji način. Od iznimne je važnosti da vam dobrobit bude glavni prioritet i da vodite računa o svom fizičkom i mentalnom zdravlju. Kako se ovo razdoblje odvija, možete očekivati ​​da ćete se suočiti s preprekama u svojim emocionalnim vezama, osobito s članovima vaše obitelji. Kako se bliži 28. listopada, možda ćete otkriti da upravljanje svojim emocijama postaje sve veći izazov, zbog čega je mudro vježbati samodisciplinu i suzdržanost.

LAV

Od iznimne je važnosti zadržati prisebnost i izbjegavati agresivne reakcije na incidente na radnom mjestu jer takve reakcije mogu ugroziti nečiji profesionalni status. Nije neuobičajeno da određeni pojedinci pokušavaju uspostaviti svoj autoritet u profesionalnom okruženju. Vodenjak U ovom određenom vremenskom okviru, postaje imperativ riješiti sve obiteljske probleme ili nepredviđene smetnje koje se mogu pojaviti u vezi s vašim trenutnim životnim okolnostima. Moguće je da ćete morati razmotriti eventualnu promjenu mjesta stanovanja.

Škorpion

Neposredna pomrčina Mjeseca imat će izravan utjecaj na domenu vašeg partnerstva, potencijalno uzrokujući krizu u braku. U području ljubavi moguće je razotkriti sukobe, frustracije ili skrivene istine.

Ispitivanje simboličkog utjecaja položaja i kretanja nebeskih tijela na zemaljske događaje, kao i ljudski karakter i sudbinu, čini predmet astrologije. Horoskop, poznat i kao astrološka karta, pomno je izrađen pomoću preciznog vremena i geografskih koordinata. Tumačenje ove karte oslanja se na spajanje četiri temeljna elementa.

U našem Sunčevom sustavu postoji ukupno deset nebeskih tijela, koja se sastoje od dva svjetleća objekta poznata kao Sunce i Mjesec, zajedno s osam planeta po imenu Merkur, Venera, Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun i Pluton. Osim toga, sustav zodijaka sastoji se od dvanaest različitih znakova, naime Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak i Ribe.

U astrologiji postoji dvanaest kuća koje simboliziraju različite aspekte života, a aspekti se odnose na kutnu udaljenost između planeta. U zapadnoj astrologiji obično se koristi pojednostavljena metoda, gdje se pojedinci kategoriziraju u dvanaest astroloških znakova na temelju položaja Sunca u trenutku rođenja, što rezultira postojanjem 12 sunčevih znakova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *