Vesti

NAJVEĆA PROMJENA LIČNOG OPISA IKAD! Poslije 2 operacije izgleda kao da je SEBI KĆERKA (FOTO)

“Naša ljupka pacijentkinja, gospođica Dilek, poslije 2 godine rinoplastike i blefaroplastike”, stoji u opisu fotografije koja pokazuje kako je ova žena izgledala prije i poslije plastičnih operacija u jednoj poznatoj turskoj klinici u Istanbulu i rezultati su zadivljujući.

Preko 26.000 ljudi označilo je lajkom da su oduševljeni transformacijom Dilek, koja se podvrgla plastičnoj hirurgiji, odnosno operacijama nosa i kapaka i na novim fotografijama doslovno djeluje 20 godina mlađe, ili, kako su neki napisali u komentarima – “kao da je sama sebi kćerka”.

Mnogi su u komentarima pisali da im ne izgleda realno i je nemoguće postići ovakve efekte, ali, ako uzmemo u obzir da se fotografije nalaze na zvaničnom profilu turske klinike na Instagramu, koji broji skoro 600.000 pratilaca, možemo zaključiti da su efekti estetske i plastične hirurgije dalekosežniji nego što na prvu loptu možemo da zamislimo.

Boja očiju drugačija?

Ono što su mnogi primijetili jesu i da se boja oči ove žene, također, promijenila i da više nisu braon, nego zelene boje, ali smo u komentarima saznali da su u pitanju kontaktna sočiva u boji.

Ipak, najveću transformaciju (uz botoks), načinile su dvije pomenute operacije – rinoplastika i blaferoplastika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *