Klikom na sliku zatvorite prozor.

Vesti

VIC: Mujo kao konobar

Mujo krene na sezonu i zaposli se kao konobar. Prvi dan na poslu i prvi gosti mu naručuju:

– Molim vas, dvije kafe, jednu s više šećera, drugu gorču…

Mujo ih pogleda poprijeko:

– Jarane, šta misliš ti da ja imam džezvu s pregradama, matereti?

Bonus:

Superćelijska oluja napravila HAOS u “Eliti” – vjetar raznio sve u Šimanovcima: Takmičari dozivaju Boga (VIDEO)

Ovakva oluja se ne pamti u Šimanovcima

Velika superćelijska oluja, koja se kretala iz pravca Slavonije, pogodila je Srbiju i značajnim dijelom zahvatila Šimanovce, poznato mjesto gdje se snima popularni rijaliti šou „Elita”. Oluja je donijela sa sobom snažne gromove, munje i vjetar, izazivajući paniku među učesnicima šoua.

Kada je oluja započela, gromovi i bljeskovi munja prestravili su učesnike rijalitija. U trenutku su svi dotrčali do prozora, fascinirani ali i uplašeni intenzivnim zvukovima i svetlosnim efektima koje je priroda priređivala napolju. Njihova lica jasno su odražavala strah i nemir, dok su posmatrali kako se oluja razvija.

Kako je vjetar sve jačer duvao, stvorio je dodatni haos u dvorištu. Raspršio je različite predmete, namještaj i rekvizite korišćene za snimanje po cijelom prostoru, dok su učesnici izbezumljeno gledali kako se njihova okolina mijenja u sekundi. Osjećaj nesigurnosti i straha dominirao je atmosferom dok su pokušavali da shvate šta se dešava i da se sklone na sigurno.

Ivan Marinković se u jednom trenutku i prekrstio jer nije mogao da vjeruje šta se dešava.

Superćelijska oluja poznata je po svojoj sposobnosti da izazove ekstremne vremenske uslove, uključujući snažne vjetrove, tuču i tornada. U Šimanovcima, srećom, nije bilo ozbiljnijih povreda niti veće materijalne štete, ali je doživljaj bio dovoljan da uzdrma učesnike rijalitija.

Reakcije takmičara pogledajte u nastavku:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *