Zabava

Cijela estrada bez riječi: Lepa Brena se odrekla sina! “Ne želim više da te vidim, nisam ti više majka! (FOTO)

U protekle tri godine nastupi Lepe Brene znatno su smanjeni. U nedavnom intervjuu za jednu srbijansku stranicu otkrila je da se nosi s manjim zdravstvenim problemima i da redovito ide na terapije. Ostatak slobodnog vremena posvetila je provođenju kvalitetnih trenutaka s obitelji. Sada se udubimo u priču o njezinu sinu.

U okviru ove reportaže zaronit ćemo u sferu srpske zabave, zadubivši se u teme koje plijene pažnju medija. Doznalo se da je najstariji sin Lepe Brene 2017. godine donio odluku o glazbenoj karijeri, po uzoru na svoju poznatu majku. Potaknut oduševljenim prijemom i žarkim kritikama njegove glazbe, pronašao je inspiraciju za stvaranje vlastite put i krenuti na obećavajuće putovanje.

Nakon koncerta 2020. Stefan je naglo izašao s pozornice, ostavivši gledatelje u nedoumici koji je razlog njegovog iznenadnog odlaska. Misterij koji okružuje ovaj događaj ostaje neriješen, bez konačnih objašnjenja do sada.

Te je godine pravnim zastupništvom iskazao želju da se distancira od pozornosti javnosti i konačno povuče iz obitelji Živojinović u izolaciju. Tijekom cijele ove transformativne faze Brena je nepokolebljivo stajala uz njega i podržavala njegove odluke.

  • Tijekom partije tenisa, iznenadno ga je prosvetljenje pogodilo, navodeći ga da izrazi svoju čežnju da napusti sport u korist očaravajućih harmonija koje je proizvodio klavir, koji je imao moć smiriti njegovu dušu. Uslišivši njegovu molbu, željno smo iščekivali njegov završetak studija, znajući da će željno požuriti kući i prepustiti se čistom blaženstvu sviranja.

Kroz nepokolebljivu predanost i izvanrednu izložbu vještine, uložio je ogroman trud u vlastito samousavršavanje, ističući vitalni značaj ovih atributa. 2014. godine, dakle prije desetak godina, pjevačica Lepa Brena doživjela je gubitak majke Ifete Jahić. Obrnuto,

Iako se o njoj ne raspravlja često, poznato je da nikada nije u potpunosti zaliječila gubitak majke. Povremeno se tračci prošlosti dijele putem fotografija, kao što je nedavna povodom rođendana njezine majke.

Gubitak roditelja je neshvatljiv udarac koji se ne može adekvatno očekivati. Unatoč prolivenim suzama i golemim teškoćama koje sam pretrpio, nikada u životu nije bilo trenutka u kojem sam osjećao grižnju savjesti što nisam učinio više za svoje roditelje. Dok moja duša nosi težinu boli, Brena je za domaće medije izjavila da ostaje otporna čak i kad je izgubila majku.

  • Lepa Brena je od srca odala počast svojoj majci Ifeti Jahić posvetivši joj cijeli album autentičnih i svježe osmišljenih narodnih melodija. Osim toga, otvoreno je prepoznala i cijenila ključni utjecaj svoje majke u njegovanju njezine ljubavi prema narodnoj glazbi i usavršavanju njezinih vještina u tom žanru.

Unatoč uobičajenoj sklonosti privatnosti, Ifeta je tijekom intervjua za medije namjerno pokušala javno izraziti divljenje svojoj snahi.

Meni se ona zove Fahretica, ali vama je možda poznata kao Brena. Dijeli isto ime kao i moja sestra, a svoj je izvanredan talent naslijedila od naše bake po majci. Upravo je naša baka vješto svirala harmoniku i svoj repertoar pjesama prenijela Fahretici. Ove pronicljive detalje otkrila je Brenina majka u razgovoru za “Puls”.

Nadalje, Ifeta Jahić ispričala je kako je vidovnjak prozreo Breninu budućnost.

Kad je Fahreta imala samo pet godina, njezina je majka potražila vodstvo čitača iz dlana koji je posjedovao izvanrednu sposobnost dešifriranja zamršenih linija urezanih na njezinoj ruci. Ova mistična proročica je prorekla da će Fahreta roditi troje djece, a dolazak trećeg djeteta zatekao ju je potpuno nespremnu. Prema proročanstvu čitača dlana, ovo neočekivano dijete će krenuti na izvanredno putovanje koje će se protezati od zemaljskog kraljevstva sve do neba iznad, gomilajući ogromno bogatstvo na putu.

  • Međutim, po povratku bi se dragovoljno odrekli iste količine bogatstva koje su skupili. Proročanstvo je također nagovijestilo buduće generacije muškog potomstva, sugerirajući da će oni biti zamršeno isprepleteni s ovim nevjerojatnim bogatstvom. Upravo se u tom razgovoru Brenina majka dotakla teme svog najstarijeg sina Stefana i nesretnog događaja njegove otmice.

Nakon operacije u ožujku 2014. u Tuzli, Brenina majka je potom prebačena u Beograd, gdje je, nažalost, na kraju podlegla.

Ifeta je, na dan Svetog Arhanđela i krsnu slavu Živojinovića, otišla s ovoga svijeta. Ona sada nalazi vječni smiraj u Brčkom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *