Ispovesti

Muškarac koji vas vara uvijek nesvjesno govori ovih 6 rečenica: Evo kako ćete prepoznati preljubnika

Ako su vas prevarili u prošlosti, vjerovatno ste već čuli neke (ili sve) sljedeće fraze.

“Ništa nije značilo.”

Ako već tvrdi da mu prevara ništa nije značila, zapitajte se koliko mu znači vaša veza kad je bio spreman da je ugrozi zbog nečega beznačajnog.

Foto: Unsplash

“Nikad to neću ponoviti.”

Kažu da je jednom varalica, uvijek varalica. Ako je to uradio jednom, zašto ne bi ponovo? Sljedeći put će samo pažljivije skrivati svoje postupke. Ne vjerujte mu.

“Žao mi je.”

Vjerovatno mu je žao što je uhvaćen. Da mu je zaista stalo do vas, ne bi trčao za drugim ženama. Narcisi se ne brinu o tuđim osjećanjima. Pretvaraće se da brinu, ali njihovi postupci govore suprotno. Vaša reakcija bi trebala biti: „I meni je žao. Žao mi je što sam trošila vrijeme na tebe. Idem dalje.”

Foto: Unsplash

“Ti si me na to natjerala.”
Nijedna žena nikada nije natjerala svog muškarca da zaluta. Nije stvar u tome šta ste vi učinili ili niste učinili. Radi se o njegovoj ideji da zaslužuje sve što želi, čak i ako je to izvan okvira onoga što je dozvoljeno u braku ili vezi.

“Bio sam depresivan.”
Ako tvrdi da je bio depresivan i jedini izlaz mu je bio da vas prevari, zapitajte se kako će se nositi sa problemima u budućnosti. Hoće li na svaki problem otrčati drugoj ženi? Velike su šanse da hoće.

Foto: Unsplash

“Dosadilo mi je tvoje zvocanje.”
Muškarci će često svaliti svoje probleme na žensko zvocanje. Šta god da su pogriješili, reći će da je žena kriva za to. Međutim, ničije zvocanje neće otjerati muškarca drugoj ženi, to će učiniti njegov loš karakter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *