Zabava

Postoji trik za one u četrdesetim, evo kako je Jovana Joksimović skinula 25 kilograma!

Svakim danom smo sve bliže ljetu, te se mnogi pripremaju i vježbaju kako bi doveli svoju liniju do savršenstva. Jovana Joksimović mnoge je šokirala kada se pojavila u javnosti sa 25 kilograma manje, te se mnogi pitaju kako je uspjela u tome.

Početkom svibnja Jovana Joksimović obilježila je rođendan u krugu prijatelja, u znak sjećanja na to što je sjajna voditeljica stigla do nevjerovatne 43 godine. Jovana, koja inače svoj privatni život skriva, ugodno nas je iznenadila na svom rođendanu podijelivši pogled na restoran u kojem se kasno u noć slavilo.

Unatoč besprijekornom izgledu, mnogi bi je lako zamijenili da je deset do petnaest godina mlađa. Mršavljenje Jovane Joksimović zaokupilo je mnoge s obzirom na to da je doživjela dvije trudnoće, od kojih je jedna bila s blizancima, tijekom kojih se udebljala ukupno 25 kilograma. Kako javlja Gloria, Joksimović je prije šest i pol godina proživjela zahtjevnu i tegobnu trudnoću kada je rodila kćeri blizanke Anu i Srnu.

Voditeljica si je za to vrijeme dopustila da se prepusti stvarima koje inače izbjegava, pronalazeći utjehu i uživanje. Jovana je ispričala da se u trudnoći udebljala preko 20 kilograma, ali i otkrila kako se višak kilograma uspješno skinula u izuzetno kratkom roku. Jovana Joksimović bez muke je skinula kilograme jednostavnom metodom. Koja je tajna transformacije Jovane Joksimović, koja je u pedesetim godinama izgledala zanosnije i privlačnije no ikad?

U trudnoći sam se doista udebljala, otprilike 12-13 kilograma u prvoj trudnoći i 25 kilograma u drugoj. U potonjem sam postala dosta krupna, ali najviše je to bilo zbog zadržavanja vode i znatno povećanog trbuha zbog nošenja blizanaca. Smatram se sretnim što posjedujem otpornost mladog dječaka, što mi omogućuje da se pridržavam pažljivo odabrane dijete tijekom ljetnih mjeseci.

  • Tijekom proteklih nekoliko godina svjesno sam se trudio pratiti unos hrane, dopuštajući trenutke opuštanja prije nego što se vratim sportu padel. Prema pisanju “Glorije”, Jovana je priznala svoju ranjivost i potrebu za samokontrolom kada je u pitanju povratak starim navikama. Naime, priznala je da joj je slaba strana konzumacija sladoleda tijekom ljetnih mjeseci.

Jovana je izjavila da se navečer suzdržava od uživanja u sladoledu, a tek povremeno u njemu uživa tijekom dana. U televizijskoj emisiji “Ako progovorim” otkrila je da joj je slaba strana dnevna konzumacija dva kilograma sladoleda. Ova rutina ju tjera da redovito kupuje i uživa u ovoj smrznutoj poslastici. Nakon odlaska na Eurosong, Jovana je uplovila u vezu sa Željkom Joksimovićem.

Njihove zaruke dogodile su se 14. veljače 2011., no nesuglasice su dovele do prekida samo tri dana kasnije. U ožujku te iste godine medijima su kružile glasine o Jovaninoj navodnoj nevjeri s košarkašem Aleksandrom Sašom Đorđevićem. No, Željko je stao u obranu svoje bivše djevojke i brzo su se pomirili. 20. siječnja 2012. tajno su se vjenčali na Maldivima, iako je bilo komplikacija oko priznavanja braka u Srbiji.

Par je kupio stan od 118 kvadrata u blizini zgrade TV Pink i odlučio da se legalno vjenča pred kumovima i učvrsti svoju zajednicu. Karijeru je započela 2001. godine na TV BK, gdje je vodila emisije “Blokbuster” i “Trejler”, a istovremeno je radila i kao reporterka. 2005. godine prelazi na RTS i preuzima ulogu voditeljke i urednice Jutarnjeg programa.

Tri godine kasnije imala je nevjerojatnu priliku biti voditeljica Eurosonga u Beogradu uz Željka Joksimovića. Tijekom događanja Jovana je imala privilegiju nositi zadivljujuće haljine poznatog dizajnera Jean Paula Gaultiera, čija je cijena bila paprena cijena od 250.000 eura. U znak zahvalnosti, Gaultier je voditeljima uputio poziv da prisustvuju njegovoj modnoj reviji u Parizu kao njegovi cijenjeni gosti. Jovana i njen kolega Srđan Predojević 2010. godine donose odluku da pređu na RTV Pink, privučeni boljim uslovima i mogućnošću da imaju svoju emisiju pod nazivom „Dobro jutro: Jovana i Srđane“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *