Zabava

JANJUŠ NAPUSTIO ELITU!? Od bivšeg košarkaša nema ni traga ni glasa, fanovi uspaničeni…

Marku Janjuševiću Janjušu pozlilo je prije nekoliko dana tokom momačke večeri Stanislava Krofaka.

Tada su ga cimeru u panici odnijeli do rehaba, gdje je posljednji kadar bio na Uroša Rajačića i njega.

Nakon toga, Janjuš nije viđen na imanju. Janjušević nije prisustvovao ni juče na svadbi Mione i Stanislava, te tako ni na jednom snimku se ne može vidjeti košarkaš.

Njegovi fanovi su izuzetno zabrinuti s obzirom da je u posljednje vrijeme imao niz stresnih situacija.

Podsjetimo, Marko Janjušević Janjuš je u Eliti napravio dijete Aneli Ahmić ali je ona nakon raskida i svađa odlučila da abortira, što je bivšem košarkašu jako teško palo.

Bonus:

Hitna i VANREDNA odluka produkcije pred sam kraj Elite: Večeras STIŽE strah i trepet, ovo će obilježiti rijaliti!

Ponedeljak je dan rezervisan za specijalno izdanje koje vodi voditeljka Dušica Jakovljević, a večeras će u studio u Šimanovcima doći strah i trepet za mnoge zadrugare, a posebno za Miljanu Kulić.

U pitanju je njena majka, Marija Kulić, koja ove godine nije učesnica rijalitija, ali svakodnevno komentariše dešavanja u Beloj kući, čak i ona koja se ne tiču njene ćerke.

Podsećanja radi, Marija Kulić, majka Miljane Kulić, redovno se oglašava putem društvenih mreža, a sada je obavestila svoje pratioce da je sinoć doživela veliku neprijatnost. Naime, kako Marija kaže, juče se prestravila zbog toga što su izvesni avioni leteli nisko iznad Niša.

Dragi ljudi, pre deset minuta je avion prošao neposredno iznad našeg krova, u Nišu. Nikada se ovo nije desilo. Svi smo skočili iz kreveta i umrli od straha. Zamislite da je krov na sprat ili zgrada – napisala je Marija, te objavila snimak, na kom se čuje zvuk aviona, ali, tu nije bio kraj.

– Evo ga drugi, pre 3 minuta – napisala je Kulićeva, a ibrzo se Miljanina majka oglasila po treći put.

– Šta je ovo sa avionima? Reflektori se upalili na kapiji – pitala se Kulićeva, koja nije imala mira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *