Klikom na sliku zatvorite prozor.

Astro

NAJSRETNIJI ZNAK U JULU 2024: Očekuje ga iznenadan priliv novca i NOVA NEKRETNINA

Astrologija otkriva koji će horoskopski znak će ove godine u julu biti najsretniji.

Mjesečni horoskop za jul 2024. godine donosi velike promjene svim horoskopskim znakovima. Ovan je znak koji može očekivati najviše sreće!

Ako ste rođeni u znaku Ovna, sfera finansija će biti posebno aktivna u vašem životu.

Obično Mars (planeta Ovna) u Biku postaje sporiji, ali i tvrdoglaviji. Vjerovatno ćete više pažnje posvetiti zaradi, ishrani pa čak i vlastitom samopouzdanju. Činjenica je da je dispozitor čvora buduće karme sada u Ovnu, pa šta god učinili, sve će ispasti baš onako kako ste htjeli.

Od 1. jula 2024. Crni Mjesec će se kretati kroz vaše partnersko polje, što znači da možete ući u svijetlu, ali pomalo zabranjenu romansu.

Mladi Mjesec 5. jula 2024. biće u znaku Raka, koji je u vašem slučaju odgovoran za mesto stanovanja. Možda ćete dobiti sjajne vijesti vezane za stanovanje, na primjer, pojaviće se kupac za stan ili ćete sami razmišljati o prodaji nekretnine. Često mladi Mjesec donosi novi ciklus.

U isto vrijeme, Venera će biti u vašem polju nekretnina. Drugim riječima, vaš partner bi se mogao preseliti kod vas ili možda razmišljate o nekim zajedničkim planovima za kupovinu ili prodaju kuće. Za mnoge Ovnove najaktivnije razdoblje u romantici počinje 12. jula, kada Venera prelazi u znak Lava, stvarajući trigon s vašim Suncem. Možete se zaljubiti ili započeti novi hobi ili sport.

Pričekajte da vas talas radosti doslovno preplavi. Ovo posebno važi za slobodne Ovnove jer će vam od 20. jula 2024. trigon iz čvora budućnosti prema Veneri donijeti zadovoljstvo u svemu što radite! No, retrogradni Saturn u julu će vas vratiti u prošlost i isplivati ​​na površinu ono što je za vas bilo skriveno tokom proljeća.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *