Vesti

PRIJE SPAVANJA SKUHAJTE 4 LIMUNA I DODAJTE OVE SASTOJKE: Pijte svako jutro prije doručka, za 2 sedmice ćete se prepoloviti

Ovo je stari recept iz Njemačke koji ojačava imunitet, sprječava visok holesterol, izuzetno efikasno čisti jetru i sprječava stvaranje kamena u bubregu.

Recept je vrlo jednostavan, a njegov učinak nevjerovatan.

Treba vam:

– 4 neoljuštena limuna.

– đumbir dugačak oko 4 centimetara ili dvije kašičice narendanog.

– Četiri velike glavice bijelog luka

– 2 litra vode

Priprema:

Dobro operite četiri limuna a onda ih nasjeckajte na manje komadiće. Oljuštite bijeli luk i stavite ga u blender zajedno sa limunovima i đumbirom. Blendujte dok ne dobijete kompaktnu smjesu.

Onda to prebacite u tiganj, pomješajte sa vodom i ne prestajte da mješate dok ne proključa. Kada proključa, ostavite da se prohladi, pa nakon što tečnost ocijedite stavite je u staklen u teglu.

Upotreba:

Popijte čašu svakog jutra prije doručka, a onda po čašu nakon svakog obroka. Možete ovo ponavljati dvije do tri nedelje, sa obaveznim odmorom od sedam dana nakon svake nedelje. Već poslije par dana bićete vidno odmorniji i bolje ćete se osjećati.

Bonus:

“Osjećam odbojnost prema svom djetetu.

Osjećam odbojnost prema svom djetetu. Na porođaju su me oživljavali, anikoganije bilo briga kako sam ja.

Niko iz moje porodice me nije pitao ni kako sam, svima je pažnja odmah bila na bebi.

Sada poslije 6 mjeseci nije ništa bolja situacija, prestala sam da postojim za svakoga onog trenutka kad sam rodila dijete. Umorna sam od svega i voljela bih da sam umrla na porođaju, ili da samo nestanem.

Svakako nikome ne bih nedostajala. Imam osjećaj da počinjem da ludim od umora i nespavanja.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *