Klikom na sliku zatvorite prozor.

Zabava

“Ništa nije imala, kupili smo joj svu odjeću i obuću” Saša otkrio kako su on i Suzana pomogli Radi

Kreativni direktor “Granda”, Saša Popović zadužen je za karijere mnogi pjevača, a sada je otkrio nepoznate detalje o pjevačici Radi Manojlović, koja je postala poznata upravo zahvaljujući “Zvezdana Granda”.

Naime, Saša Popović, komentarisao je sada Radu Manojlović i njenu karijeru.

Naime, Saša i Suzana su mnogo pomogli Radi na početku karijere, bila je kod njih kući nakon takmičenja i kupili su joj haljine.

– Poslije finala su došle kod mene kući i Suzana je otišla u neki tržni centar kupila je sve od garderobe, obuću, ovo ono sve je obukla, Rada tada ništa nije imala. Ali Rada je zahvalna i ona je to u emisiji i rekla, da se zahvaljuje i meni i Suzani što smo zaista prema njoj bili onako predusretljivi i što smo joj pomogli u trenutku kad ona sama sebi nije mogla – otkrio je Saša za Skandal.

Podsjetimo, pjevačica Rada Manojlović ne može da prežali hit koji nije snimila, a pripao je njenoj koleginici. Ona je jednom otkrila da je danima plakala zbog samo jednog poteza čelnika Grand produkcije, Saše Popovića.

– Od svih tih pjesama postoje demo snimci koje sam ja otpjevala. Saša Popović je tada još uvijek birao pjesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: “Meni nije nešto ovo…” Nisu se dogovorili. Ja sam plakala mjesec dana nakon toga – pričala je Rada jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji, pa otkrila kako je to uticalo na Sašu.

– Poslije toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promjene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pjesme. Video je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio – otkrila je Rada.

– Rekao je: “Djeco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se miješam. Imate dozvolu da sami birate pjesme” – objasnila je pjevačica svojevremeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *