Muzika

Nema više tajni, nema više laži – Ana Sević posle 20 godina saznala ko je zapravo njen otac!

Pjevačica Ana Sević je već godinama unazad na muzičkoj sceni, iako u zadnje vrijeme nije toliko posvećena muzici jer se okrenula svojoj porodici. Poznato je da je Ana imala dugu vezu i brak sa kolegom Darkom Lazićem s kojim je dobila i kćerku Lorenu.

Svojim debitantskim nastupom u renomiranom regionalnom glazbenom natjecanju Zvezde Granda, javnosti se predstavila pjevačica Ana Sević. Od tada je uporno napredovala u karijeri, iako je u posljednje vrijeme fokus okrenula prema obitelji. Unatoč trenutnom blaženom zadovoljstvu skladne i radosne bračne zajednice koju prati troje djece, odrastanje Ane Sević obilježeno je primjetnim odsustvom očinske figure.

  • Ana Sević je kroz sve svoje formativne godine prolazila kroz složenosti djetinjstva bez vodstva i utjecaja oca, koji je bio vidljivo odsutan iz njezina života. Ana Sević je u odsutnosti oca pronalazila utjehu i društvo u nepokolebljivoj prisutnosti svoje majke Danijele, a pritom nije bila svjesna identiteta svog oca. Tek kada je Ana ušla u tinejdžerske godine i ušla u Zvezde Granda, nije imala kontakt sa svojim biološkim ocem Vidanom. Izvor blizak obitelji otkrio je da Ana Sević i njezin otac nisu razgovarali dvadeset godina.

Dok je Ana bila još beba, njezina majka Danijela odlučila se preseliti u glavni grad, ostavivši oca u drugoj zemlji. Neprovjerena tvrdnja da je otac Ane Sević Užičanin Vidan postupno je nestala iz rasprava, vjerojatno zbog izostanka temeljite istrage. Bilo je i onih koji su optuživali i kritizirali majku Ane Sević što joj dijete raste bez očinske figure. Kao odgovor na to, donijela je hrabar izbor da se preseli na nepoznato mjesto, gdje je mogla početi ispočetka sa svojom kćeri.

Nakon nekog vremena otkrila je zadovoljstvo u Beogradu i ušla u brak. U međuvremenu, otac Ane Sević ušao je u brak i dobio kćerkicu Maju. Ana i njezin otac trenutno dijele skladnu vezu, a ona je uspostavila jaku vezu sa svojom polusestrom Majom. Mnogi pojedinci primijetili su zapanjujuću sličnost između njih dvoje, zbog čega su njihove obiteljske veze odmah postale očite.

Na temelju informacija pouzdanog obiteljskog insajdera, vidljivo je da Ana i Maja nevjerojatno sliče jedna drugoj, čime su učvrstile svoj status sestara. Čak su i oštrooki susjedi primijetili njihovu neobičnu sličnost, priznajući njihovu zajedničku genetsku liniju. Isti je izvor otkrio da dvoje braće i sestara dijele duboku i intimnu vezu te da svakodnevno komuniciraju. Ana Sević, rođena u Užicu 1985. godine, detinjstvo je provela u rodnom mestu, a školovanje je završila u OŠ “Dušan Jerković”.

Potječe iz obitelji s bogatim glazbenim nasljeđem, Anin djed Jezda bio je poznati harmonikaš u Srbiji, a baka je bila članica šabačkog zbora „66 djevojaka“. Kad je napunila petnaest godina, Ana se s obitelji preselila u Beograd, gdje je upisala srednju Turističku školu. Unatoč svom akademskom uspjehu, Ana nikada nije osjećala strast prema matematici i umjesto toga je svoj pravi poziv pronašla u glazbi. Od malih nogu divila se Dragani Mirković, a čak su joj majka i baka pomogle da rekreira pjevačičine kultne kombinacije iz njezinih spotova.

Iako je isprva upisala glazbenu školu Aleksandre Radović, Ana je naposljetku donijela odluku krenuti drugim putem u svojoj glazbenoj karijeri. Nakon što se od 2011. etablirala kao zapažena pojava u srpskoj glazbenoj industriji, Ana je svoj privatni život konstantno nalazila pod lupom javnosti. Upravo je 2013. godine krenula na romantično putovanje s pet godina mlađim kolegom glazbenikom Darkom Lazićem. Njihova je veza brzo cvjetala, što je na kraju rezultiralo odlukom o suživotu.

Uz pomoć Andree i Saše Popovića kao kumova, zaručnicu su u tajnosti zapečatili na privatnoj ceremoniji. Navedene osobe pokazale su iznimnu razinu organizacije u planiranju svečanosti. U ljeto 2014. Ana je doživjela radosni dolazak kćerkice Lorene, zbog čega je napravila privremenu pauzu od pjevačkih i voditeljskih bavljenja. Pjevačica se u trudnoći udebljala desetak kilograma, ali se nakon poroda vrlo brzo vratila na svoj stas prije trudnoće.

Uz to, Ana je poslužila kao izvor inspiracije za svog supruga, potaknuvši ga da krene na putovanje u fitness i prihvati hranjiviju prehranu, što je dovelo do impresivnog gubitka težine od 25 kilograma. Početkom 2018. Ana i Darko su pokrenuli brakorazvodnu parnicu. Tijekom intervjua pjevačica je otkrila da još nije potpisala dokumente za razvod jer se nisu mogli dogovoriti oko skrbništva nad kćeri. Naglasila je važnost službenog priznavanja njezinih prava na posjete i ravnopravno sudjelovanje u Loreninom odgoju.

Na kraju su u svibnju 2019. zaključili brakorazvodnu parnicu nakon što su uspješno postigli rješenje u vezi s kćeri’s skrbništvom. Ana i Danijela Nedeljković krenule su na zajedničko romantično putovanje u siječnju 2018., no njihova je veza nesretno završila u listopadu 2019. Unatoč tom neuspjehu, par je pronašao put jedno drugome i doživio radost dočeka svoje kćeri Sene, u živote u prosincu 2020. Na tajanstvenoj i očaravajućoj ceremoniji Ana i Danijel izmijenili su zavjete u lipnju 2021., okruženi svečanošću crkve i službenom nazočnošću matičara. Malo i ekskluzivno okupljanje od dvadesetak pojedinaca, sastavljenih od uže obitelji i najdražih prijatelja, svjedočilo je privatnoj ceremoniji. Tijekom nedavnog intervjua, darovita pjevačica otkrila je svoju odluku da prihvati prezime svog supruga. Međutim, važno je priznati da je, kako bi održala familijarnost u medijima, i dalje nazivaju Anom Sević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *