Zabava

Jedna slika svedoči koliko su se volele: Pre Kemiša Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac bile su nerazdvojne

Na našoj estradi postoje brakovi koji traju decenijama i nije rijetkost da se muzičari međusobno zaljubljuju. Kao jedan od primjera je i brak Zorice Brunclik i Kemiša koji je prije nje bio u braku sa Vesnom Zmijanac.

Unatoč nepostojanju stvarnog sukoba između Zorice Brunclik i Vesne Zmijanac, i dalje postoji uvjerenje da one ne komuniciraju, što proizlazi iz prošlih okolnosti. Prije nekoliko godina, na koncertu koji je organizirala Zorica, Vesna se našla na popisu uvaženih gostiju, što je bio jedini primjer bilo kakvog demantija vezanog uz ovu temu.

Sinkroniziranim koracima na pozornicu su graciozno izašle renomirane pjevačice narodne glazbe, kojima se pridružio i talentirani Miroljub Aranđelović Kemiš. Zajedno su melodično izvele jednu Zoričinu pjesmu i drugu iz Vesninog repertoara, a srdačan nastup završile su nježnim zagrljajem i izmjenom poljubaca.

Publika puna istinskog entuzijazma oduševljeno je skandirala imena svojih voljenih izvođača. Unatoč spekulacijama javnosti i medija o pomirbi, istina je da se Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac nikada nisu posvađale, suprotno uvriježenom mišljenju. Prema Zoričinoj isključivoj izjavi, njezina veza s harmonikašem Kemišem započela je tek nakon njegovog razvrgavanja braka s Vesnom.

Doista, šuška se da je Zmijančeva u to vrijeme započela ljubavnu vezu s Vladom Jovanovićem, što je rezultiralo rođenjem njihove kćeri Nikolije. Nakon što su više od trideset godina kružile gradskim kuloarima, nagađanja koja su tinjala konačno su prestala, a potraga za Vesninim glasom i dalje traje.

  • Unatoč tome što su je ispitivali o navodnoj Kemiševoj nevjeri tijekom njihovog braka, konkretno o Zoričinoj umiješanosti u njegovu navodnu otmicu, ona je uporno izbjegavala dati odgovor. Shvativši oduševljene reakcije javnosti, Vesna je odlučila postati diskretnija.

No, ono što ne može sakriti je činjenica da je ranije imala čvrstu i prijateljsku vezu sa Zoricom, koja je na kraju doživjela transformaciju.

Zorica Brunclik, poznata pjevačica podrijetlom iz bivše Jugoslavije, ima istaknutu poziciju u glazbenoj industriji. Rođena 29. lipnja 1955. u Beogradu, najstarija je i jedina kći u obitelji, a ima tri mlađa brata. Zbog brzog razvoda roditelja, Zorica je proživjela djetinjstvo u suprotnim okolnostima. Dok je s majkom boravila u Smederevu, suočavala se s financijskim poteškoćama i neimaštinom.

  • Međutim, dok je boravila s očevom stranom obitelji u Beogradu, uživala je u životu u izobilju i ispunjenju. Otac joj je porijeklom iz Slovačke. Nažalost, majka joj je zabranila posjećivanje oca kada je krenula u školu jer je on samo htio inatirati bivšu ženu. Unatoč tim izazovima, Zorica je briljirala u školovanju i rado pomagala prijateljima, pa je privukla pažnju pjevača Bore Spužića Kvake.

Njihova povezanost nastala je dok su zajedno radili zadaću. Prepoznavši njen talent, Kvaka je Zorici savjetovao da se radije bavi glazbom nego da nastavi dosadašnjim putem. Naknadno ju je uveo na beogradsku estradu, gdje ju je angažirala kao pjevačicu u bendu braće Karić, Plava zvezda. Zorica se, osim glazbenim, bavila i drugim interesima. Završila je kurs ikebane u Školi za aranžiranje, a kasnije i na Ekonomskom fakultetu u Nišu.

Zorica je s nepunih 18 godina postala majka kćeri Marije. Nažalost, djetetov otac, koji je već bio zaručen s drugom, odlučio se ne miješati u njihove živote. Zorica je tada ušla u prvi brak sa Zoranom Tutićem, dirigentom orkestra s kojim je nastupala. Zajedno su dobili sina Đorđa, no njihova je veza bila kratkog vijeka i brzog razvoda.

Njezin drugi brak s harmonikašem Ljubom Kešeljem također je završio razočarenjem. Iako su dobili ćerku Miljanu, njen otac nije hteo da je prizna i nisu imali kontakt od njene šeste godine. Godine 1980. Zorica se ukrstila s vrsnim harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, za kojeg će se pet godina kasnije udati.

Zajednička im je kćerka Zlata, a Zoričinim kćerima, čiji su biološki očevi odlučili da ih ne priznaju, Kemiš je dragocjeno dao svoje prezime. Javnost je, međutim, osudila Zoricu smatrajući je odgovornom za raspad Kemiševog braka s pjevačicom Vesnom Zmijanac. Zorica te tvrdnje oštro negira, tvrdeći da su se Kemiš i Zmijanac razveli mnogo prije nego što su se uopće upoznali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *