Ispovesti

“Ne idem po nekoliko mjeseci kod majke svoje supruge u posjetu”

Ne idem po nekoliko mjeseci kod majke svoje supruge u posjetu. Pojavim se rijetko kad, uglavnom za praznike i budem poprilično hladan.

Njoj je žao i pokušava da se to promijeni. Supruga zna zašto to radim, zato mi i ne govori ništa.

Svi su zaboravili kako se ta žena prema nama ponašala kada smo se tek uzeli.

Komandovanje, petljanje, vrijeđanje i omaložavanje….. Kada sam se naljutio zbog svega toga ona se ušutila i sada kao ništa nije bilo.

Možda si ti zaboravila ženo, ali ja sigurno nisam.”

Bonus:

On je zauvijek IZBAČEN iz “Elite”: Dupliranje glasova PRESUDILO

Za ovog učesnika je rijaliti završen. Publika je donijela odluku koga više ne želi da gleda u Bijeloj kući.

Nedelja noć je rezervisana za izbacivanje iz “Elite”. Noćas su se za opstanak u Beloj kući borili Anđelo Ranković, Danka Grujić i Pavle Milevski Pablo.

Darko Tanasijević je ušao na imanje kako bi pretresao najaktuelnije teme u rijalitiju sa zadrugarima, a potom da bi nominovanim učesnicima objasnio pravila igrice koju je osmislio Veliki šef. Pobedniku ove igrice su duplirani glasovi, a to je ovaj put bilo presudno za odluku ko će biti izbačen iz rijalitija.

Danka je odnijela pobjedu u igrici i njoj su duplirani glasovi.

– Danka je pobijedila i njoj su duplirani glasovi. Nakon toga jedna osoba ima 97% glasova, druga ima 2% i treća 1%. 97% ima Anđelo Ranković, čestitam. U Eliti ostaje Danka – poručio je Darko.

Zadrugari su se pozdravili sa Pablom i on je zauvijek napustio “Elitu”. Po Pabla i Darka je došao automobil koji ih je odvezao sa imanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *