Horoskop

ZAPAMTITE OVA 2 DATUMA U JUNU: Tih dana se ostvaruju želje, na nebu se dešava zvjezdana čarolija!

Na ove datume, zamislite ono što želite da ispunite, ubrzo će se ispuniti, kažu astrolozi.

Prema astrolozima, u junu postoje dva datuma, kada mogu da se sve želje ostvare. Pripremite se na vrijeme.

9. jun

Na ovaj dan Mars, planeta akcije, prelazi u horoskopski znak Bika, kojim vlada Venera, planeta ljubavi. Na ovaj dan treba pohađati neki kurs, recimo, plesa, otići u teretanu ili prošetati gradom, jer postoji mogućnost da upoznate osobu koja vam je suđena. Ukoliko već imate neku osobu na umu, tog dana se vidite sa njom. Osluškujte svoja osjećanja dok ste sa tom osobom – da li imate povjerenja u nju, možete li zamisliti zajedničku budućnost? Ako je odgovor potvrdan, to je prava osoba za vas.

Pored toga, 9. juna je moguće obavljanje važnih porodičnih razgovora i donošenje odluke o nekretnini. Na primjer, vi i vaš partner možete odlučiti da živite zajedno ili vas on može pozvati na putovanje.

20. jun

Period punog Mjeseca uvijek se energetski razlikuje od ostalih dana, ljudi osjećaju da su osjetljiviji, a ojsećanja su im pojačanja. Taj dan je odličan za ispunjenje želja, posebno onih u vezi sa poslom. Ozbiljno shvatite svoje planove za posao i zaradu novca, samo tako ćete dobiti očekivano unapređenje ili ponudu za drugi posao koji priželjkujete. Zapamtite, energija punog Mjeseca ne traje jedan dan, već nekoliko dana prije punog Meseca i nekoliko dana poslije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *