Horoskop

Ova 4 znaka horoskopa očekuje neviđena sreća u naredne dve nedelje, imaće svega u izobilju

Ako ste rođeni u ova četiri znaka, blago vama

Pluton je ušao u Vodoliju, pa samim tim dolazi do povećanja komunikativnosti, radoznalosti i društvenosti. A evo kako će ovaj tranzit uticati na svaki znak.

Uživaćete u sticanju površnog znanja o mnogim temama više od dubokog istraživanja u jednoj oblasti. Kada su u pitanju diskusije i izražavanje mišljenja, Merkur u Blizancima će vas napuniti municijom. Privlačiće vas nadmudrivanje, zagonetke i igre rečima, a neće vam biti strano ni izvrtanje istine.

Skakaćete s teme na temu, često se predomislite i uspešno imitirate ruge, ponekad i nenamerno.

Narednih petnaest dana biće odlični za učenje, polaganje ispita i putovanja, posebno međunarodna. Vaš um će biti pun ideja, a vaš dnevni raspored će biti prepun. Oduprite se želji da pretrpate svoj društveni kalendar i umesto toga donosite promišljene odluke o tome gde i sa kim provodite vreme. Iako ćete veoma voleti površne veze, biće vam teže da sklapate intimna prijateljstva i romantične veze.

Neki posao ćete ostaviti nedovršenim jer će vam um lutati i biće vam teško da odolite smetnjama. U nekoliko navrata će se pojaviti nešto zanimljivije od trenutnog zadatka, što će vam odvući pažnju. Ako želite da svoje planove ostvarite, postavite čvrste rokove i ograničite neformalnu komunikaciju.

U naredne dve nedelje, astro favoriti biće Ovan, Lav, Vaga i Vodolija. Device, Strelci i Ribe naći će se u drugačijoj situaciji. Međutim, od 17. febraura odložite početak važnih projekata i preuzimanje odgovornosti za najmanje deset dana, dok i Sunce i Merkur ne napuste Blizance. Možda ćete morati ponovo da procenite svoje dugoročne ciljeve, da ih pojednostavite ili da ih podelite na manje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *