Zagonetke

TEST – IZABERITE JEDNU RUŽU I SAZNAJTE KADA ĆE VAM SE ŽELJA OSTVARITI: Pokazuje ko ste, vaše osobine i tajne!

Test koji otkriva kada će vam se ostvariti želja – izaberite jednu ružu sa slike!

Testovi sa slikama su uvek zanimljivi, ali su povezani i sa vašom podsvesti – pokazuju koliko brzo će vam se želja ostvariti. Izaberite jednu ružu sa slike koja vam se najviše dopada i pročitajte nešto novo o sebi i ostvarenju želje.

Narandžasta ruža – Nesumnjivo ste veoma emotivna osoba. Imate čistu dečju dušu i emocionalno ste ranjivi. Lako se uznemirite i lako se ljutite, ne volite da pričate svoje tajne. Važno je da verujete osobama koje su deo vašeg života. U svakoj vezi vam je važno da znate da li možete da verujete onome ko je pored vas. Želja će vam se verovatno ostvariti mnogo ranije nego što očekujete ako se malo potrudite.

Crvena ruža – Vi ste osoba dubokih osećanja i jakih emocija. Nesumnjivo, spremni ste na mnogo za sreću voljenih.Tvrdoglavo težite cilju, ponekad ne birajući sredstva, donoseći spontane i emotivne odluke. Verovatno će vam se želja ostvariti u bliskoj budućnosti, ali će sve biti malo drugačije nego što zamišljate.

Plava ruža – Često ste dobro raspšoloženi, ali ponekad ste jednostavni i naivni.

Ne volite teškoće i za vas ne postoji nerešiva situacija. U svemu vidite pozitivne strane. U porodici ste voljeni i ljubazni ste prema drugima. Nesumnjivo da će vam se želja ostvariti, međutim, moraćete malo da sačekate da se stvari na empotivnom planu poslože.

Žuta ruža – Vi ste neverovatna i neobična osoba, drugačije vidite svet. Imate određene sposobnosti koje treba da razvijete. Ponekad, vidite stvari koje drugi jednostavno ne primećuju, često iznenadite ljude. U ovom životu mnogo je u vašim rukama, skoro sve zavisi od vaših postupaka i vašeg emocionalnog raspoloženja. Vi odlučujete kako i kada će vam se želja ostvariti.

Ružičasta ruža – Bez sumnje, vrlo brzo će se mnogo toga promeniti u vašem životu. Imate mnogo opcija, veliki izbor, pred vama – drugačiji put. Verovatno vaša želja neće biti toliko relevantna u svetlu predstojećih promena. Mislite pozitivno i sve šanse će povećati optimizam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *