Vesti

“Ja sam se posvetila detetu, a on DRUGOJ ŽENI” – Snežana nikad nije krila kako i zašto ju je PREVARIO MUŽ!

Snežana Dakić je dugo godina bila u braku sa Vladimirom Mikićem s kojim, na kraju, ipak nije uspjela. Oni su još jedan od poznatih parova koji je, spletom okolnosti, morao da stavi tačku na svoj odnos.

Dugo su Snežana Dakić i Vladimir Mikić bili u braku i dijelili su radost podizanja kćerke. Nažalost, ovaj nekada ugledni par odlučio je raskinuti brak zbog Vladimirovih prijevara. Snežana je uvijek bila transparentna oko činjenice da je njegovo prevarantsko ponašanje uzrok njihovog razvoda. U nedavnom intervjuu za Blic iskreno je ispričala svoje iskustvo nošenja sa situacijom.

Bio je, u mojim očima, idealan suputnik u svakom pogledu. Naša je ljubav bila snažna, naši stavovi usklađeni, a naša privlačnost i zaljubljenost bile su duboke. Bili smo skladan par na više frontova, besprijekorno se uklapajući u društvene krugove i dijeleći slične putove karijere, vodeći živahan i dinamičan zajednički život.

Međutim, kako pijesak vremena teče, pojedinci prolaze kroz transformacije. Nije neuobičajeno da se putevi raziđu kada se mijenjaju interesi i perspektive života i ljubavi. Ni on ni ja nismo posjedovali znanje ili svijest da se snalazimo u našoj situaciji na učinkovitiji način. Uvidi stečeni terapijom, psihološkom literaturom i osobnim susretima rasvijetlili su mi ovu istinu.

U tom smo trenutku bili ograničeni u svojim sposobnostima da se nosimo s okolnostima i zaštitimo naš odnos. Nisam bio svjestan alternativnih pristupa za rješavanje problema i uspostavljanje snažnijeg temelja. Vjerujem da je i on bio u istoj poziciji. Dali smo sve od sebe da spasimo ljubav koju smo nekoć dijelili, ali je na kraju nestala zbog nedostatka međusobnog razumijevanja.

Značaj našeg odnosa je nestao, ostavljajući me bez želje za pomirenjem. Unatoč tome što još uvijek gajimo ljubav jedno prema drugome, devet godina koje smo proveli zajedno bilo je prožeto raznim izazovima. Bilo je trenutaka kada stvari jednostavno nisu funkcionirale, što nas je tjeralo da popravimo našu vezu, samo da bismo se našli kako ponavljamo isti ciklus.

Međutim, shvatio sam da je situacija daleko zamršenija. Njegov prethodni brak doveo je djecu u jednadžbu, što je dodatno zakompliciralo stvari. Naši su životi stalno bili pod lupom, jer smo uživali u popularnosti i financijskom uspjehu. S brojnim obavezama i mnoštvom ljudi koji nas okružuju, shvatio sam da mi nedostaje vremena da istinski razmislim i analiziram naše okolnosti.

Žonglirajući zahtjevima roditeljstva, zahtjevnom karijerom i javnom osobom, bilo je malo prilika da se dublje zađe u srž stvari. Sinulo mi je da većina muškaraca vjeruje da je njihova jedina svrha postizanje financijskog uspjeha. Osobno me najviše veselilo kvalitetno provoditi vrijeme s kćeri, no nažalost to je izazvalo komplikacije u našem odnosu. Tražio je naklonost drugih, a ja nisam mogao a da ne osjećam krivnju kad nisam bio uz nju.

  • Možda sam zanemarivao njegovu potrebu za pažnjom, ali to je opravdana zabrinutost. Ipak, nisam više želio biti partner u istom svojstvu. Da nije bilo zdravstvene krize koju sam proživio, točnije dijagnoze moždanog udara, tijek događaja mogao bi krenuti drastično drugačije. Srećom, nisam patio od paralize, iako me je za to vrijeme uhvatio strah. Ovaj me susret naučio vrijednu lekciju u suočavanju sa zastrašujućom idejom bespomoćnosti.

Iako se situacija popravila nakon tri mjeseca, strah od ranjivosti je ostao. Rođena 23. veljače 1977. godine u glavnom gradu Srbije, Beogradu, Snežana Dakić poznata je televizijska voditeljica, novinarka i istaknuta javna osoba koja je značajno utjecala na medijsku scenu u Srbiji.

Nakon završene srednje škole, Snežana je upisala viši studij na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, gdje je uspješno stekla diplomu novinarstva. Još tijekom akademskih godina Snežana je iskazivala iznimne sposobnosti za komunikaciju i novinarstvo. Započevši svoju novinarsku karijeru na lokalnim televizijama, Snežana je stekla dragocjeno iskustvo na tom polju. Ubrzo je njezina karizma i profesionalnost privukla pozornost velikih medijskih kuća.

Kao rezultat toga, brzo je postala poznato lice na televiziji, vodeći razne emisije i programe. Snežanina sposobnost da se bez napora poveže s gledateljima i prilagodi različitim vrstama programa odigrala je značajnu ulogu u njezinom uspjehu u televizijskoj industriji. Tijekom svoje karijere sudjelovala je u nizu televizijskih projekata, uključujući vijesti, zabavne emisije, talk-show programe i druge formate.

Njezin šarm, intelekt i profesionalnost prikupili su veliku i odanu publiku. Snežana Dakić proslavila se ne samo na televiziji već iu drugim medijskim platformama poput radija i tiska. Njezino veliko znanje i aktivno sudjelovanje u javnoj sferi priskrbilo joj je široko priznanje i poštovanje u Srbiji. Snežana je također bila aktivno uključena u humanitarne aktivnosti dajući podršku raznim inicijativama i kampanje koje su imale za cilj pomoći ranjivim segmentima društva.

Dok je privatni život držala daleko od pogleda medija, njezina prisutnost u javnosti i profesionalni uspjesi imali su dubok utjecaj na medijsku scenu u Srbiji, etablirajući je kao jednu od najistaknutijih i najprepoznatljivijih televizijskih osoba u zemlji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *