Muzika

Haris progovorio o novoj devojci, ovo je prava istina.. Nikad nije bio srećniji! (FOTO)

Prije par mjeseci, Haris Džinović je u javnosti priznao da se razvodi od svoje dugogodišnje partnerke Meline Džinović, te je u isto vrijeme pokazao i ogorčenost prema situaciji. Mediji su danima prenosili vijest da je Melina odmah nastavila dalje, ali izgleda da je i Haris.

Jeste li čuli za sadašnju ljubavnu partnericu Harisa Džinovića? Poznati pjevač nedavno je progovorio o zamršenostima svojih osobnih veza. U medijima su se pojavili izvještaji o najnovijoj družici Harisa Džinovića, koji je uhvaćen na fotografiji s poznatim pjevačem kako suptilno gestikulira tijekom večere u jednom beogradskom restoranu.

Vijest o kreatorevom iznenadnom rastavanju od dugogodišnje supruge Meline mnoge je zatekla nespremne, pogotovo jer je prošlo tek nekoliko mjeseci od njihovog prvotnog razlaza. No, pjevač je svu krivnju za kraj njihovog braka svalio na svoju bivšu suprugu, pripisujući to novoj ljubavi.

Ova je izjava pokrenula lanac događaja koji su doveli do dramatične eskalacije koja je zahtijevala intervenciju tijela za provođenje zakona kako bi posredovali u sporu između bivših partnera. Kako vrijeme prolazi, život se nastavlja odvijati na svoj prirodan način.

Može li se tvrditi da je posljednja partnerica Harisa Džinovića znatno mlađa od njega? U nedavnom razgovoru s novinarima, poznati glazbenik izrazio je veliko oduševljenje, dajući do znanja da vjeruje u ovu stvar. Pojavila su se nagađanja može li svoju novopronađenu sreću zahvaliti mlađahnoj djevojci.

Međutim, odmah je odbacio ideju o ženi koja bi ponovno zapalila njegovu vjeru u ljubav, naglasivši da bi otvoreno priznao takav događaj da se dogodi. Kako bi otklonio svaku neizvjesnost i tračeve, Haris je definitivno izjavio da trenutno nije u romantičnoj vezi. Večeras će njegova partnerica biti uz njega, naglasio je.

Osim toga, Harris je razgovarao o svom prethodnom braku i izrazio svoju odluku da odustane od ideje razvoda, ostajući otvoren mogućnosti otkrivanja nove ljubavi kad god se za to ukaže prilika. Nadalje, jasno je poručio da će se suzdržati od javnih rasprava o Melini jer za to nema valjanog razloga. Haris Džinović, poznati kantautor i folklorni umjetnik porijeklom iz Bosne i Srbije, nadaleko je poznat po svom repertoaru popularnih pjesama, uključujući “I tebe sam sit kafano”, “Kako mi misišiš”, “Laže mjesje” i “Muštuluk”  između ostalih.

Rođen 26. rujna 1951. u Sarajevu, Džinović trenutno živi i radi u Beogradu. Njegovo glazbeno putovanje počinje sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a 1975. godine objavljuje svoj inauguracijski singl album na kojem se nalaze pjesme “Domovina” i “Želim tebe”. Uslijedile su objave singlova poput “Jedan dio mog života”, “Nema više stare majke”, “Gdje su naši dani” i “Slobodanka”. U kolovozu 1977. godine predstavio se pjesmama “Dođi večeras” i “Pjesma mojoj zemlji”, dok je “Moja domovina” debitirala tri godine kasnije.

  • Nastavljajući svoje glazbeno bavljenje 1981. godine, Džinović je krenuo na nesvakidašnje putovanje sa Sar e Roma, grupom koju su činili on i njegova braća Steve, Branko i Ljubomir Pavlović. Njihovim nastupima dominirala je romska pjesma, a svoj ulazak na glazbenu scenu obilježili su izdavanjem albuma “…Kao Cigani” iste godine. Nakon toga, bend izdaje još dva albuma, “Kiko, kiko” i “Ciganske pjesme”, sve do 1986. godine.

Nakon toga, Haris se odlučuje za solo karijeru, obilježivši izlazak njegovog debitantskog solo albuma pod nazivom “Ostariću”. , neču znati” 1989. godine. Ovaj inicijalni album sadržavao je kompilaciju dragih pjesama, uključujući “Sjećaš li se one noći”, “Ostavi me”, “Hladno je, toplo me”, “Rano je za tugu” i razne druge. Nakon velikog uspjeha, dvije godine kasnije objavljuje svoj drugi album na kojem se nalaze hitovi s vrha top ljestvica poput “Poznačeš me”, “Nek bude zlasta časa”, “Dajte vina, hoću lom” i nekoliko drugih. Oba su albuma postigla značajna priznanja, osvojivši publiku diljem bivše Jugoslavije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *