Muzika

Aleksandra Prijović VIŠE NE ŽELI DA ĆUTI, ovo je surova istina o odnosu sa Lepom Brenom: Molila sam Filipa da me ne vodi u njenu kuću!

Aleksandra Prijović Prija je svojom nedavnom turnejom Od istoka do zapada napravila pravi haos u regiji i najveće dvorane u Zagrebu i Beogradu je napunila nekoliko noći uzastopno. Time je pokazala da je trenutno najpopularnija pjevačica.

Među najpopularnijim bračnim parovima srpske estrade posebno se ističu Aleksandra Prijović i Filip Živojinović. Odmah na početku njihovih puteva, ona je krenula u obećavajuću karijeru dok je on odrastao u obitelji ikona sporta i showbiznisa. Svaki njihov postupak i izjava privlačili su pozornost dok su počeli uživati.

Vjenčanje koje su imali u ljeto 2018. izazvalo je neviđenu medijsku pozornost, a svi su opširno popratili i najsitnije aspekte njihove veze. U javnosti se često vode rasprave o vezi Aleksandre Prijović i Lepe Brene. Iako je njihova veza općenito bila skladna, bilo je slučajeva u kojima su Aleksandrine primjedbe izazvale nesigurnost oko njihovog besprijekornog odnosa.

Mediji su se intenzivno bavili dinamikom između Aleksandre Prijović i Lepe Brene, često opisujući njihov odnos kao zategnut. Ipak, Prijovićka je za “Svet” otkrila da se njihova veza značajno popravila i sada su povezani čvršće nego ikad prije. Aleksandra otkriva da je njezin odnos s dotičnom evoluirao tako da nalikuje dinamici majke i kćeri. U početku priznaje da se osjećala posramljeno, što je u konačnici utjecalo na prirodu njihove veze.

  • Budući da se s Brenom i Bobom poznajem duže vrijeme, imao sam privilegiju nastupati na njihovim intimnim druženjima. Međutim, naći se u romantičnoj vezi s njima sada se čini prilično neočekivanim. Kad sam prvi put stigao, osjetio sam neodoljivu želju da nestanem u zemlju, kao da sam počinio neku vrstu nedjela.

Filip predlaže da ga otpratim do njegove rezidencije, ali ga molim da me poštedi tog odredišta. Unatoč upornom pojašnjavanju da je Zorica Nakić, Filipova majka, njezina svekrva, a ne Brena, otvoreno izražava svoju duboku naklonost i divljenje prema Breni, kao i iskrenu zahvalnost za dragocjene upute koje je od nje dobila.

Aleksandra Prijović, poznata pjevačica pop-folk žanra iz Srbije, proslavila se sudjelovanjem u renomiranom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Njezin izniman talent brzo je zaokupio zanimanje javnosti, izbacivši je na čelo industrije. Osim što je prepoznata po svojim zadivljujućim i emotivnim pjesmama, Aleksandra također osvaja medije svojim jedinstvenim stilom i javnim nastupima.

Njezino putovanje, od skromnih početaka u glazbi do postizanja slave, služi kao inspirativna priča o trijumfu, vještini i nepokolebljivoj predanosti. Unutar ovog članka bavimo se njezinom biografijom, karijerom, osobnim životom i dubokim utjecajem na glazbenu scenu.

Rođena 22. rujna 1995. u Somboru, Aleksandra Prijović djetinjstvo je provela u Belom Manastiru u Hrvatskoj i Bačkoj Topoli prije nego što se nastanila u Beogradu. Od malih nogu bilo je vidljivo da posjeduje izuzetan dar za glazbu i pjevanje. Sudjelujući u raznim školskim priredbama i okupljanjima u zajednici, Aleksandra je izbrusila svoje vokalne vještine i prikupila oduševljene sljedbenike.

Aleksandra je od malih nogu krenula na svoje glazbeno putovanje. S nepunih trinaest godina ulazi u tonski studio “Mega Sound” pod vodstvom talentiranog Milorada Miće Nikolića i stvara svoje debitantske pjesme “Majko” i “Boli svaka tuvoja reč”. Ove početne pjesme označile su početak njezinog umjetničkog putovanja i poslužile su kao gradivni blokovi za njezin budući glazbeni razvoj.

Aleksandrin glazbeni identitet bio je pod dubokim utjecajem tijekom ove ključne faze njezina života. Unatoč svojoj nježnoj dobi, pokazala je izuzetnu predanost i žar prema glazbi, što je u konačnici dovelo do njezinog trijumfa u nacionalnim i regionalnim glazbenim krugovima. Formativne godine njezina života, zajedno s njezinim glazbenim obrazovanjem, odigrale su ključnu ulogu u oblikovanju umjetnice kojoj se danas divimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *