Horoskop

SUTRA PRESTAJE RETROGRADNI MARS KOJI JE SVIMA ZADAVAO PROBLEME: 4 znaka konačno mogu da odahnu i zaborave na teške dane

Završetkom retrogradnog Marsa u četvrtak, 12. januara konačno se budimo iz letargije. Svuda će se osetiti priliv pozitivne energije i motivacije, a stvari će početi da se pomeraju sa mrtve tačke. Iako će svi od toga imati koristi, ova četiri znaka će osetiti najveće olakšanje.

Blizanci

Budući da se odvijao u vašem znaku, retrogradni Mars je na vas imao najveći uticaj. Poslednjih nekoliko meseci za vas je bilo frustrirajuće i osećali ste da ne možete da predahnete. To je možda dovelo do nervoze, pesimizma i konflikata. Nakon četvrtka bolje ćete kontrolisati svoju energiju. Pronaći ćete inspiraciju i početi da ostvarujete ono što želite. Pred vama su novi počeci.

Strelac

Retrogradni Mars uticao je na vaše veze i odnose s okolinom. Verovatno ste imali mnogo nesuglasica. Ljudi su puno zahtevali od vas, a neki odnosi su se možda i raspali. U narednom razdoblju ćete ponovo uspostaviti ravnotežu u intimnim odnosima. Usredsredi ćete se na ljude koji zaslužuju vašu pažnju, a udaljiti se od onih koji na vas imaju negativan uticaj.

Ribe

Retrogradni Mars kod vas je pobudio mnoge emocije. Verovatno vam je nedostajala podrška bliskih ljudi. Možda su se kod kuće ili u porodici pojavili problemi koji su vas prilično iscrpili. Sada ćete konačno dobiti potporu koja vam može pomoći da se osećate dovoljno sigurno i samouvereno da započnete nove poduhvate.

Devica

Iza vas su naporni meseci. Mnogi su osećali da ne uspevaju da ostvare ciljeve i suočavali su se s neuspesima i kašnjenjima. Možda je došlo do porasta odgovornosti pa ste bili preopterećeni i pod stresom. Direktan Mars donosi olakšanje i pomaže vam da jasnije vidite smer u kojem idete i postavite sebi nove dugoročne ciljeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *