Svet

KOJE LICE VAM IZGLEDA SRETNIJE? Iluzija otkriva da li ste pametni ili više kreativni

Neke optičke iluzije ne samo da mogu da odrede nečiji IQ, već mogu i dublje da zadru u našu psihu i pomognu nam u otkrivanju naših skrivenih crta ličnosti. One ne samo da zbunjuju, već i mijenjaju oblik u skladu s percepcijom osobe o sebi i svetu oko sebe. Iskoristite ovu optičku iluziju kako biste saznali više o sebi, piše India Times.

Znamo da većina ove iluzije smatra dječjom igrom, ali u stvarnosti, optičke iluzije mogu biti sveobuhvatne i razrađene. Ova optička iluzija nije samo ona sa slagalicom skrivenom usred slike. Ova je iluzija ovde kako bi vam omogućila da dublje zaronite u svoju ličnost.

Optička iluzija otkriće vam jeste li više pametni ili više kreativni.

Čak i ako vam oba lica izgledaju tužno, odaberite jedno koje se čini mrvicu srećnijim od drugoga.

Ako ste mislili da lijevo lice izgleda sretnije, onda ste neko ko je logičniji od većine. Vi ste tip osobe koja stavlja razum ispred srca. Imate vrlo sistematičan i praktičan pristup životu; vaš mozak nadvladava vaše srce.

S druge strane, ako ste mislili da je desno lice sretnije, onda ste opušteniji. Vi ste intuitivni, perceptivni i reflektivni. Vjerovatno imate bujnu maštu i osoba ste koja voli da se izražava na različite kreativne načine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *