Horoskop

INDIJSKI HOROSKOP NIKADA NE GRIJEŠI: Ova četiri znaka u junu čeka teška besparica

Indijski horoskop za jun 2024. donosi nevolje za četiri znaka Zodijaka

Indijski astrolozi kažu da će druga polovina juna za većinu znakova proteći bez većih problema, ali četiri će proći kao “bosi po trnju”. Saznajte koji ste znak u indijskom horoskopu i da li ste među ovim najnesretnijim znakovima.

Ovan/Bik (Mesha) 14. april – 14. maj

U drugoj polovini juna će osobe rođene u ovom znaku imati potrebu da uvedu velike promjene. Međutim, ne bi trebalo da donose ishitrene odluke. Na poslu će situacija biti haotična, nekad čak i stresna. Astrolozi savjetuju da ne ulaze u nepotrebne rasprave i da emocije drže pod kontrolom. Osim toga, postoji veliki rizik od saobraćajnih nesreća, pa je bolje da ne sjedaju u kola kada su ljuti i nervozni. Uprkos stabilnim prihodima, neće se osjećati “komotno” s novcem jer će imati velike troškove.

Bik/Blizanac (Vrishabha) 15. maj – 14. jun

Od 15. juna pripadnike ovog znaka očekuje dosta stresa. Oni koji su otputovali u nadi da će ostaviti probleme za sobom, prevarili su se. Sve muke su ih sačakale kada su se vratili i neće imati izbora nego da ih rješavaju. Dugogodišnji neprijatelji ovog znaka će se potruditi svojski da im zagorčaju život. Uz dosta truda i strpljenja će uspjeti da iz nedaća izađu kao pobjednici.

Jarac/Vodolija (Makara) 15. januar – 12. februar

Cijeli jun će za predstavnike ovog znaka biti napet, a živci im “nategnuti” do krajnjih granica. Moraće da donose mnoge odluke, a glava im neće biti “bistra”: Velika je vjerovatnoća da će nešto “presjeći” u bijesu i to će im se vratiti kao bumerang. Astrolozi savjetuju ovom znaku da ne prebacuje posao na druge i da ne dozvoli sebi da bude lenj. Moguće je putovanje u inostranstvo, ali ni ono im neće donijeti mir.

Vodolija/Ribe (Kumbha) 13. februar – 14. mart

Svi izbori koje napravite u drugoj polovini juna neće donijeti očekivane rezultate. Zbog stalnog stresa, mogući su problemi sa spavanjem, a koji će opet još više pojačati nervozu. Predstavnici ovog znaka se nalaze u začaranom krugu i ne znaju kako da se “iščupaju”. Ovi problemi povezani su sa poslom, službenim putovanjima i bilo kojim projektom u vezi sa inostranstvom. Troškovi će im biti ogromni pri kraju marta i pravo je čudo ako prežive mjesec bez pozajmce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *