Zabava

VIC: FATA I MUJO

Fata sahranila Muju, pa nakon par tjedana kupi buket cvijeća i krene na groblje. Hoda ona tako prema Mujinom grobu, kad naleti grobar i upita je:

– Jel’, bona, šta se ti tu motaš?

Fata odgovori:

– Ma tražim polje 5…

Grobar je pogleda ispod oka:

– Pa šta’s izlazila kog vraga kad se ne znaš vratit’, bogati?!

Bonus:

“Pošto u Srbiji posla nisam mogao naći, otišao sam na sezonu u Dubrovnik…”

“Pošto u Srbiji posla nisam mogao naći, otišao sam na sezonu u Dubrovnik poprilično se moglo dobro zaraditi za rad u kuhinji.

Gdje su cijene hrane bile baš paprene, znao sam tu jednog čovjeka kojeg sam upoznao dok sam par puta ljetovao u Dubrovniku imao je manji bar blizu plaže pravio je dobar roštilj za sitne pare se moglo dobro najesti.

On te sezone nije mogao da radi jer se operisao te mi je rekao ako želim mogu doći odraditi cijelu sezonu umjesto njega a što zaradim da ostavim za sebe.

Od 3,5 mjeseca sam bio, radio punom parom po 12 sati pravio roštilj cijene nisam napumao kao u ostalim barovima ili ti restoranima bilo je pristupačno za sve turiste mnogi su se oduševili ukusom, uslugom i cijenom posla je bilo preko glave zaradio sam oko 20 000 evra, da sam stavio veće cijene možda bi cifra bila veća no nije lijepo biti pohlepan.

Tom čovjeku ostavio sam 5000 evra. Vratio sam se prezadovoljan, pritom i ove godine ćemo ja i on zajedno raditi u sezoni posao ćemo priširiti.”

(Izvor: Ispovesti.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *