Uncategorized

Detalj u dnevnoj sobi Jovane Jeremić RAZBJESNIO LJUDE – Pogledajte šta je OKAČILA na ZID (VIDEO)

Voditeljica Jovana Jeremić je majstor da izazove reakciju na društvenim mrežama, a ovoga puta joj je baš lako pošlo za rukom.

Voditeljka je na Inastagramu podijelila snimak na kojem se vidi kako majstor kači njen profil u dnevnoj sobi iznad televizora.

“Sada prisustvujemo jednoj istorijskoj sceni kačenja mog portrera. Molim majstora da centrira ovaj čuveni portret koji je dobio nagradu u Londonu. Zašto se kači portret? Pa kada ja nisam kod kuće, a tu su neki gosti koji me ne vole, da ih moj portret progoni, da ih nervira, a sve pod naslovom: “Samo vas posmatram”. I kada nisam tu ja vas i dalje progonim. Vaša Jovana Jeremić – rekla je voditeljka.

Jeremićeva je za ovu priliku obukla zlatnu mini suknju i duboko dekoltiranu bluzu sa šljokicama, što je izazvalo dodatne reakcije.

“Zlatna suknja i šljokice usred dana, užas.”

“Ova zena živi u svom crtanom filmu i njoj je tolko dobro da ja nemam riječi.”

“Nevjerovatno koliko je ljudi prate i pljuju u komentarima,i prosto se vidi koliko su iznervirani ovi što komentarišu,a ona se tako dobro zabavlja i tako je dobro zabavljaju vaši komentari. Ne zaboravite, sve to što njoj upućujete, ustvari se vraća vama kao bumerang,a ona uživa i smije se. Pa ti vidi ko je sad ovde lud.”

“Bolje da si kćerkinu sliku okačila, a ne svoju!”, samo su neki od komentara.

https://www.instagram.com/reel/C9e6k06o09T/?utm_source=ig_embed&ig_rid=56d72fcc-52e9-47b1-b9ef-e0f916c43031

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *