Klikom na sliku zatvorite prozor.

Svet

ŠTA SE DESILO SA ANĐELOM ĐURIČIĆ? Nakon ove izjave joj se gubi svaki trag, fanovi je zatrpavaju porukama!

Anđela Đuričić je zabrinula fanove, niko ne zna šta se dešava s njom.

Anđela Đuričić, bivša takmičarka “Zadruge”, nedavno je otkrila detalje o svom pomirenju sa produkcijom televizije “Pink” i najavila povlačenje iz medija.

Tokom razgovora Anđela je prokomentarisala aktuelna dešavanja u rijalitiju “Elita”. Izdvojila je Ivana Marinkovića kao osobu koju vidi kao potencijalnog pobjednika, ali je istakla da ljubavne veze obično dobijaju glasačku podršku.

– Neko koga ja lično gotivim jeste Ivan Marinković. Ipak, samo ljubavne veze dobiju glasačko tijelo, tako da ne vjerujem da će biti pobjednik.

Iako je najavila svoje povlačenje, njeni fanovi su se nadali da će imati priliku da je prate na društvenim mrežama, međutim, Anđela je totalno nestala, pa čak ne objavljuje ni nove fotografije, što je zabrinulo njene brojne pratioce. Više se nije oglašavala, a fanove zanima šta se dešava u njenom životu, gdje se zadrugarka sada nalazi i zašto je baš sada odlučila da se potpuno povuče.

Anđela se prilikom poslednjeg oglašavanja za medije osvrnula i na odnos Nenada Aleksića Ša sa Mionom Jovanović, kao i na ulazak njenog bivšeg dečka Stanislava Korfaka.

– Svašta je on doživio za ovih nekoliko godina. Razveo se, sad je s Mionom i vjerovatno s njim neće završiti. To sve utiče na njenu psihu. Previše je ljubomoran i Miona se hladi, pečat na sve to jeste ulazak Stanislava. Vidi se da očima ne može da ga gleda, nema ljubavi sa njene strane. Ona nije njega zaboravila, nju radi sujeta što on više ne želi sa njom ništa, plus sve to s Majom. Ogradio se od nje, postao je Stanislav, a ne Mionin bivši dečko – poručila je ona za Blic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *