Ispovesti

Najpopularniji Ruski Psiholog Tvrdi Da MUŠKARCI GUBE GLAVU Za Ženama Koje Imaju SAMO JEDNU KARAKTERISTIKU: Ni Ljepota, Ni Pamet, Ni Stil – OVA OSOBINA “Kupuje” Svakog Frajera

Poznati ruski psiholog Mihail Labkovski tvrdi da će svaki muškarac “poludjeti” za ženom koja ima samo jedan kvalitet, a to je samopoštovanje. “Neke djevojke čvrsto vjeruju da moraju 24 sata, sedam dana u nedjelji da budu sređene, našminkane, sa kratkim suknjama kako bi se muškarac zaljubio u njih. Muškarca koji poštuje sebe ne može privući djevojka koja ne poštuje sebe. Žene koje cijene sebe su najprivlačnije”, tvrdi doktor Labkovski

Psiholog smatra da one žene koje prate trendove u društvu i koje žele očajnički da privuku pažnju suprotnog pola, nikad neće privući pažnju pravog muškarca. Djevojke koje sebe žrtvuju da bi ugodila drugima nikad neće naći sreću.

“Takva djevojka se iscrpljuje dijetama, juri kod kozmetičarke, ubrizgava u sebe sve moguće, nadograđuje kosu, ide pod nož – a sve da bi se dopale muškarcu”, kaže on.

Labkovski smatra da takve djevojke ne mogu nikada da nađu pravog mušarca jer šalju lošu sliku o sebi. One će na kraju da završe same, jer će ih taj muškarac ostaviti onaj momenat kada naiđe druga, mlađa i ljepša, prenosi “Stil”.

“Da biste postale žena za kojom se muškarci okreću, morate da naučite da se divite sebi, a onda da čekate divljenje drugih. Ako zaista volite sebe, neće vam biti važno da li vas vole drugi”, zaključuje Mihail Labkovski.

(Stil)

BONUS VIC:

Kaže žena mužu:
– Dragi, idem u teretanu.
– Dobro, draga.
Drugog dana kaže žena mužu:
– Dragi, idem na aerobik.
– Dobro, draga.
Trećeg dana kaže žena mužu:
– Dragi, idem na jahanje.

– Znam, draga, konj je zvao već tri puta.

BONUS VIC:

Mujo dolazi u kafić na jutarnju kavu i viče s vrata konobaru Hasi:

– Haso, bolan, de jednu duplu kafu…

Haso mu donese narudžbu i upita:

– Jel’, bolan, a što s’ u zadnje vrijeme počeo naručivat’ duplu kafu?

Mujo uzdahne:

– E moj Haso, ja t’ se dižem svako jutro u 6 sati točno…

Haso se zbuni:

– Pa što tako rano?

Mujo slegne ramenima:

– Pa zbog jutarnje gimnas’t’ke…

Haso još zbunjeniji:

– Šta vježbaš svako jutro?

Mujo se nasmije:

– Jok ja, bolan… komšinica, i to ko od majke rođena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *