Svet

MAJA NAPUŠTA RIJALITI ZAUVIJEK: Otkriven razlog zašto više neće biti dio programa u Šimanovcima

Marinkovićeva je jedna od najvećih zvijezda Elite, ali ističe da je psihički umorna od ljudi te planira da od sljedeće sezone otvori Tiktok i tako zarađuje. Ova tvrdnja je rastužila njene brojne obožavaoce.

Maja Marinković je u iskrenom razgovoru najavila da je ovo njena posljednja godina da učestvuje u rijalitiju. Ona je vidno nezadovoljna i tvrdi da joj pojednci vrijeđaju inteligenciju, te da više ne želi da učestvuje u stvarnosnom programu. Ona je vidno ljuta jer joj fanovi nisu poslali poklone za njenu mjesečnicu sa Stanislavom Krofakom. Iako njih dvoje nisu u vezi, Takijeva kćerka smatra da zaslužuje darove.

Snimak njenog obećanja da se ne vraća više u rijaliti pojavio se u jednoj grupi na društvenoj mreži.

– Ha-ha-ha, od kompletnog razgovora, mnogo smiješno. Majko sveta, šta se ovdje radi. Ovo da nije komedija, bila bi tragedija. Gurka, gurka. Ne znam zašto nam nisu ubacili poklon a mjesečnicu? – žalila se Maja.

– Kakvu mjesečnicu? – pitali su je.

– Za mene i Stanislava – rekla je Maja.

– Pa vi niste u vezi – podsjetili su je.

– Nisu ni Miona ni Stanislav pa su dobili – žalila se Maja koja je navikla da joj tata stalno nešto kupuje.

– Bože me sačuvaj i sakloni, zašto mene upliću? Sad sam ušla i nikad. Sad i nikad više. Otvoriću Tiktok kao Filip Car i baš me briga. Ne mogu psihički više da izdržim, meni je ovo vrijeđanje inteligencije. Majke mi. Sve se mislim biće drugačije, ali sve je gore i gore. Ubi me nepravda – dramiala je Maja.

(SrbijaDanas)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *