Zabava

ŠEJLA ZONIĆ SA ODMORA POSLALA PORUKU! Oduševila je sve njene fanove u regionu

Pjevačica Šejla Zonić nedavno je pobijedila na regionalnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda, a izazvala je brojne reakcije od publike.

Tuzlanka je nakon velike pobjede otišla na zasluženi odmor sa kojeg je objavila i fotografiju.

“Sve bude i prođe. Sreća, radost, tuga, strah, mi, kao i sve što se nalazi na Zemlji. Tako i ovaj današnji dan prolazi zalaskom sunca…

Iskoristimo svaki sekund ovog kratkog života i živimo u sadašnjem trenutku pružajući sebi najveću ljubav, jer je ljubav vječna i ono najdivnije što zaslužujemo. Bože, hvala ti”, napisala je na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, nakon trijumfa u “Zvezdama Granda”, održala je svoj prvi koncert.

Njen nastup na 3. Kantonalnoj maturijadi maturanata srednjih škola Unsko-sanskog kantona, koja se održala u Bihaću, obradovao je maturante i sve prisutne.

Bonus:

“Nije da se hvalim, ali mnogo sam bogata i mnogi su se šokirali kad sam se udala za jednog bijednika…”

“Nije da se hvalim, ali mnogo sam bogata i mnogi su se šokirali kad sam se udala za jednog bijednika, muškarca koji je bukvalno bio socijalni slučaj.

Međutim, obzirom da je bijednik i da nema ništa, sa njim mogu lako manipulisati. Znala sam da će da me sluša kao pas i da će da “žmiri” na moje vanbračne ljubavne afere.

Lijep je kao Bog i jedino što ima bolje od mene je fizički izgled ali i to meni ide u prilog.

Volim da ga podsjećam ko je on, da mu “nabijam” na nos da živi u mom stanu, vozi moje auto, jede moju hranu… Ne prođe dan da mu nešto ne spomenem čisto da ne zaboravi ko je on, a ko sam ja.

Kada sa društvom izađemo na večeru, obožavam da ga pustim da on krene da plati, a ja ga tada sasječem: “Ja ću platiti, jer ćeš sutra opet tražit da ti dam!” ili

“Lako se s tuđim parama razbacivati!” ili “Ako ti plaćaš mojim parama, ko je onda ustvari platio piće?” Ma ima toga…

Baš se osjećam moćno i dominantno..

A da ne pišem o mojim ljubavnim aferama. Ono muža ostavimda sređuje stan a ja odem na vikendicu ili neki skupi hotel i cijeli dan uživam sa pravim muškarcima, muškarčinama, ali takvi nisu za brak, dobri su samo za jedan dan. Ili više dana i noći. Uh…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *