Horoskop

PAZITE SE OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA! Ako im stanete na žulj, spremiće vam opaku osvetu

Ako iznevjerite njihovo povjerenje, spremiće vam osvetu, tako da ne igrajte se

Ova 3 znaka baš znaju da se osvete. Prvi na listi je, naravno, Škorpija.

1. Škorpija

Trudite se da nikako ne naljutite Škorpiju, jer na taj način možete postati meta njenog besa. Oni ne staju dok se ne osvete. Strastveni su i zlobni kada im se zamjerite.

Ono što je specifično za ovaj horoskopski znak je to da nikada nećete saznati čime ste to naljutili Škorpiju. Ona sve mudro čuva u sebi i traži pravu priliku da uzvrati zadati udarac.

2. Lav

Kada jednom iznevjerite Lava, više nema povratka. Ukoliko povrijedite njegov ego, vrlo brzo ćete osjetiti njegov bes na svojoj koži.

3. Djevica

Djevice znaju da budu grube kada je osveta u pitanju. Ako neko povrijedi Djevicu, vratiće mu to mnogo gore. One su sklone osuđivanju i znaju da budu grube. Često se odlučuju da budu otvorene i grube iako će tako povrijediti ljude oko sebe.

Bonus:

ZA OVE ZNAKOVE HOROSKOPA STIŽE NAJROMANTIČNIJI PERIOD: Spremite se za novu ljubav od ovog datuma

Od 1. do 6. jula na nebu će se odigrati jedan od najromantičnijih tranzita u godini – sekstil između Venere u Raku i Marsa u Biku, što tradicionalno donosi harmoniju u odnosima i priliku za flertovanje među parovima.

Za mnoge, ovo razdoblje može postati sudbonosno, pogotovo s obzirom na to da blagi mlad Mesec u Raku koji se očekuje 5. jula, simbolizujući emocionalnu udobnost i želju za dubljim vezivanjem.

Evo kako će ovo uticati na različite znakove horoskopa:

Rak

Mlad Mjesec se događa u vašem znaku, obećavajući mogućnost upoznavanja nove ljubavi, koja bi mogla biti povezana s inostranstvom ili obrazovanjem. Na primjer, mogli biste sresti nastavnika, advokata ili osobu koja radi u istoj sferi kao vi. Ovaj mesec bi mogao označiti početak nečeg posebnog.

Jarac

Mlad Mjesec 5. jula i tranzit Venere događaju se u vašem sektoru ljubavi, što vam može doneti priliku da upoznate nekoga posebnog. Inicijativa može doći od te osobe, možda će vas pozvati na sastanak ili ćete zajedno raditi na nekom projektu. Za Jarčeve u ozbiljnoj vezi, jul bi mogao doneti priliku za produbljivanje veze kroz razgovore i dijalog.

Bik

Vaša vladarka Venera boravi u sektoru susreta, dok Mars boravi u vašem znaku, što može značiti da ćete privući strastvenog obožavatelja. Ovo je idealan period za udvaranje i izražavanje emotivnosti.

Lav

Venera putuje kroz vaš sektor tajni, a mlad Mjesec 5. jula može da donese novog obožavatelja u vaš život, čija veza za sada može biti diskretna ili se može razvijati online. Kasnije u mjesecu, Venere u opoziciji sa Plutonom može doneti intenzivan susret.

Ovan

Venera započinje svoj tranzit kroz vaš sektor ljubavi 13. jula, obećavajući upoznavanje osobe koja će vas emotivno angažovati. Konjunkcija Marsa i Urana sredinom jula može da donese i neočekivan susret ili izlazak koji će vas duboko impresionirati.

Ovaj period obećava emocionalnu dubinu i mogućnost za nezaboravne susrete za sve horoskopske znake. Svi koji su otvoreni za ljubav mogu se nadati romantičnom i inspirativnom mjesecu jula!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *