Ispovesti

PLAKAO SAM JER ME ŽENA OSTAVLJA, A ONDA MI JE PUNICA POSLALA OVU SLIKU: Pobjesnio sam, mrzim ih OBJE!

novi

Kakav šok

novi1

BONUS

“Dečko mi radi kao policajac i tako on jednom poslije posla oko 7 uveče došao kod mene u uniformi, i ja kako otvaram vrata on tako raskopčava uniformu, skida majicu, skida pantalone i uzima mene preko ramena da vodi ka spavaćoj sobi.

policija

A ja a ne stižem da mu kažem da su došli moji kod mene i kako me nosio moji u dnevnoj sjede.

On u šoku oni u šoku  Iz neprijatne tišine čuješ mog tatu “privodiš zete vidim” i smije se dok ga majka gazi nogom ispod stola..

man-about-to-passionately-kiss-sexy-woman

Ne znam koga je više bio blam njega onako raskopčanog ili moje roditelje koji su se pošokirali.”

BONUS: 

Muž se budi mamuran. Otvara oči i na stočiću ugleda čašu vode a pored dva aspirina. Na stolu pored kreveta ugleda ispeglanu odeću, zatim pogleda okolo i vidi da je cijela kuća čista i pospremljena!

Na stolu u kuhinji ugleda papirić gdje je pisalo: “ Dragi, otišla sam u kupovinu.

Doručak je u rerni, sportske novine na stolu. Tvoja ženica!”

mamuran11

Tad dođe i sin i muž ga upita šta se desilo prošle noći. Sin odgovara: – Ah, ništa, došao si oko 3 sata ujutro, pijan k’o zemlja, sapleo si se na stepenik i razbio maminu najdražu vazu i povratio u hodniku, pa si se zaleteo u vrata i sad imaš modricu na oku! –

Kuku meni, ali reci mi zašto je sad tako sve pospremljeno i mama nije ljuta? Sin objasni: – Pa kad te je mama odvukla u spavaću sobu i pokušala ti skinuti pantalone, ti si rekao: “Gospođo, pustite me na miru, ja sam oženjen”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *