Ispovesti

BJEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA: Ovaj horoskopski znak je oličenje zla

Vole sve unaprijed da isplaniraju. Ne znaju drugačije da funkcionišu. Veoma su tačni i proračunati. Cjelinu rastavljaju na najsitnije dijelove. Riječ je o Devicama.

Device teže savršenstvu. Kod njih nema grešaka.

Vole da pričaju detaljno. Ne znaju da skrate priču. Ne vole da ih neko prekida u priči. To ih jako vrijeđa.

Imaju kratak fitilj. Velika su zlopamtila. Ništa neče zaboraviti. Setiće se šta ste im ružno uradili ili rekli pr 20 godina.

Djevice su realisti. Ne umiju da sanjaju i maštaju. Gube tlo pod nogama ako nisu svjesni realnosti. Vole da uvijek stoje čvrsto na zemlji.

Ne prepuštaju se lako emocijama. Razumne su i cijene logiku. U svemu traže logiku pa čak i u emocijama. Djeluju jako rezervisano i hladno. Imaju i one emocije, ali ih potiskuju.

Sa Djevicom svako gubi. Niko ne može da je pobedi jer jako dobro pamti i analizira sve. Njihov um sve sračuna i tu nema propusta. Sa njima nije nimalo lako izaći na kraj. Teške su kao crna zemlja.

Ipak, nije sve tako crno. Djevice znaju jako da vole. Jedan su od najvernijih i najposvećenijih znakova. Teško nalaze partnera, jer traže savršenstvo, ali kada ga nađu, beskrajno ga vole. Ipak, jako su nepoverljive. Biće i detektivi samo da saznaju da li ih partner vara. Veoma su naporni partneri i teško je izdržati njihovu ljubomoru i gušenje. Ko preživi, pričaće.

Kakva su vaša iskustva sa Djevicama?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *