Ispovesti

Muž je tražio dnk test za naše bliznace misleći da on nije otac: Kad su stigli rezultati zanijemila sam od šoka

Nevjerojatni detalji vrebaju iz ispovijesti žene nakon što je njezin suprug zatražio DNK blizanaca.

Žena koja je sa suprugom Ericom od malih nogu otkrila je nevjerojatne detalje o njihovoj vezi. Zajedno su odrasli u pretežno bjelačkom gradu i vjenčali su se nakon što je ona napustila školu.

Bio je dvije godine stariji od nje, a kada je imala 26 godina, zatrudnjela je s blizancima, dječakom EJ i djevojčicom Natali. Podijelivši svoju priču na Redditu, otkrila je da blizanci izgledaju vrlo različito.

“Ali njezina bi koža bila tamna poput njezine. Erica i mene je to zbunilo jer nitko u našoj obitelji nije imao takav ton kože.
Jedan od Ericovih suradnika primijetio je fotografiju EJ i Natalie i pitao je je li Natalie usvojena zbog njezinih afroameričkih crta lica te sugerirao da sam možda imao vezu s EJ nakon začeća jer su blizanci mogli biti rođeni od dva oca. Različiti muškarci.

Kad su blizanke imale jedanaest godina, Elikov je zatražio DNK test Natalie, a njegova supruga je pristala. Ispostavilo se da je ona njegova kći, ali žena kaže da je on još uvijek udaljen od te djevojke.

Stvari su došle do izražaja kada je jednog dana žena tražila recepte za večeru na muževljevom telefonu jer joj je baterija bila prazna i došla je do užasnog otkrića. Otkrila je njegovu objavu na forumu: “Eric je bio uvjeren da sam spavala s crncem, da je davao užasne komentare o crncima i da sam nekako promijenila rezultate DNK testa. Bila sam ogorčena i suočila sam se s Ericom. On rekao da Natalie ne može biti njegova i zatražio još jedan DNK test.”

Također je otkrila da su i ona i Eric bijelci, iako je ona “atipična”. Kad su blizanci imali sedam godina, Eric je dobio posao policajca i preselili su se u grad, a tada je primijetila njegov stav o rasi. Rekla je: “Počela sam primjećivati ​​da bi Eric davao predrasude o određenim skupinama, koje bih odbacila jer nisu bili pretjerano uvredljivi.

Ona pristaje dokazati mu da je u krivu, a opet se ispostavlja da je on biološki otac. No, žena je i dalje bila zbunjena zašto njezina kći izgleda toliko drugačije i pitala je mamu o tome, a ona je na kraju otkrila veliku tajnu: “Moja mama je priznala da moj tata nije moj pravi tata i da sam ja stvarno moj otac Afroamerikanac.”

Ovo objašnjenje bilo je dovoljno da Erik konačno povjeruje kako ga supruga nije prevarila, ali šteta koja joj je nanesena bila je prevelika.

Ispričao se i rekao da to u tom trenutku nije mogao razumjeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *