Ispovesti

MUŽ JE DOŠAO KUĆI S POSLA I ZATEKAO TROJE DECE NAPOLJU, A ŽENU U SPAVAĆOJ SOBI… Ono što je usledilo je ZA NAUK!

Tražio je ženu baš zabrinut, sigurno joj se nešto dogodilo!

Česte su raspreve između supružnika o tome ko šta i koliko radi. Posebno ako muž odlazi na posao, a žena ostaje da vodi brigu o kući i deci.

Kako je između jednih supružnika svađa stgla do velikih razmera, žena je odlučila da muža nauči na malo drugačiji način.

Pročitajte ovu poučnu priču:

Muž je došao kući s posla i našao troje svoje dece napolju u dvorištu, još u pidžamama, blatnjave, a prazne kutije hrane i omota čokolade razbacane po celom dvorištu. Vrata ženinog automobila su bila otvorena, ulazna vrata kuće takođe, a nigde nije bilo psa.

Ušavši u kuću, pronašao je još veći nered. Lampa je bila srušena, a tepih zgužvan pored jednog zida. Televizor je radio najglasnije u dnevnoj sobi, a soba je bila zatrpana raznim igračkama. U kuhinji sudopera je bila nakrcana prljavim sudovima, hrana je bila razbacana po stolu i podu, vrata frižidera su bila otvorena, na podu je bilo razbijenog stakla, a u sredini kuhinje nalazila se mala hrpa peska. Brzo je krenuo na sprat.

Tražio je ženu baš zabrinut, sigurno joj se nešto dogodilo!

Iz kupatila je tekao potočić. Zavirio je unutra i vidio hrpe mokrih peškira, voda je tekla iz lavaboa, a u kadi je bila prljava voda prepuna pene. Kilometri toaletnog papira bili su razvučeni celim kupatilom. Požurio je u spavaću sobu i tamo je našao ženu u pidžami kako čita knjigu. Pogledala ga je, nasmejala mu se i pitala ga:

“Dragi, kako ti je bilo na poslu?”

Gledajući je u neverici, pitao ju je:

“Šta se ovde dogodilo danas??”

Ona se opet nasmejala i rekla:

“Znaš kada svaki dan dođeš nervozan sa posla i izdereš se na mene “šta si radila po ceo dan?!”?”

On kaže: “Znam!”

“E, pa danas to nisam radila!” – reče ona i nastavi da čita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *