Zanimljivosti

Janjuševa bivša supruga saznala da čeka bebu sa Aneli: Ovo je bila PRVA Enina REAKCIJA

Nastupio je momentalni šok.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić, kako su potvrdili u rijalitiju, čekaju bebu, a rijaliti učesnik iz braka sa bivšom ženom Enom Senić ima kćerku Krunu.

Naime, kako otkriva blizak izvor za “Blic”, Ena je u šoku zbog saznanja da će njen bivši dobiti drugo dijete.

Ena je frapirana, ali donekle je i očekivala da će se ovo desiti. Isto je bilo i sa Majom Marinković ali na kraju ona nije htjela da zadrži dijete. Sa Aneli je očigledno ozbiljnija priča pa će morati sad da brine i o njoj i o bebi. Kaže: “Nek mu je sa srećom, ali Aneli nije žena za njega”, započinje izvor i nastavlja:

– Očajna je jer kćerku Krunu ne može da zaštiti od svih tih skandala. Iako uglavnom sa njom provodi vrijeme u prirodi i ne pali TV u kući, svjesna je da će djevojčica kad tad saznati šta se dešava jer će joj djeca u školi prenijeti.

– Ena je nastavila dalje, ona već uveliko ima novog partnera koji o maloj Kruni brine kao da joj je otac, toliko je privržen… Ena je zaslužila ovakvog čovjeka, nekoga ko će je gledati kao malo vode na dlanu, ona je žena za cijeli život, ali očigledno da samo Janjuš nije znao da je cijeni onako kako je zaslužila – tvrdi izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *