Zabava

Provodio se do ranih jutarnjih sati.. Toni zatečen sa OVOM ZVEZDOM – ŠAPUĆE JOJ na uvo! (FOTO)

Cijela javnost ostala je šokirana kada su Dragana Mirković i Toni Bijelić objavili vijest da se razvode. Od tog trenutka, svaki njihov korak pomno je praćen, te imamo priliku da vidimo šta rade dalje nakon te odluke.

Poduzetnik Toni Bijelić, koji se nedavno razveo od pjevačice Dragane Mirković, često sudjeluje u večerima ispunjenim glazbom i te trenutke bilježi videima i fotografijama koje dijeli na više društvenih mreža. U jednoj takvoj prigodi družio se s cijenjenim DJ-em Dimitrijem Vegasom, o čemu svjedoči i fotografija koju je objavio. Tijekom ležernog druženja, Toni je iskoristio priliku da uhvaćeni trenutak podijeli na svom Instagram profilu i izazvao interes javnosti.

Vijest o razvodu folk zvijezde Dragane Mirković i Tonija Bijelića brzo se proširila i skrenula pozornost na njihov brak koji je tjednima bio pod lupom. Naposljetku, nakon 24 godine zajedničkog druženja, par je donio zajedničku odluku o trajnom prekidu svoje veze. Bitno je napomenuti da je Dragana javno izjavila da namjerava raskinuti više od dvije decenije dug brak.

U svjetlu moje nepokolebljive predanosti istinoljubivosti, osjećam duboku moralnu obvezu obratiti se široj zajednici. Nažalost, moram objaviti da sam ispunjen tugom jer donosim tešku odluku da pokrenem brakorazvodni postupak. Tijekom dužeg trajanja, dinamika između Tonija i mene doživjela je značajnu metamorfozu, što je rezultiralo time da smo vodili odvojene živote i živjeli u različitim rezidencijama posljednje tri godine.

Unatoč našim najvećim naporima da popravimo naše nepopravljive razlike i održimo jedinstvo koje smo nekoć cijenili, došao sam do spoznaje da ustrajanjem u vezi koja je odavno prestala funkcionirati, nanosimo još veću štetu našim dragim članovima obitelji. S najvećom brigom za njihovu dobrobit i vođena duboko ukorijenjenim vrijednostima koje su mi usađene od malih nogu, donijela sam izazovnu odluku da okončam naš brak.

Moja nepokolebljiva predanost mojim uvjerenjima i odabranom putu u životu ostaje postojana, kao i moja nepokolebljiva odanost mojoj obitelji i publici. Duboko se divim Toniju, ne samo kao ocu moje djece, već i kao nekome s kim sam dijelio bezbrojne vrijedne godine. Toni Bijelić, vrlo uspješni srpski biznismen, stekao je međunarodno priznanje za svoje pothvate.

Svojim ulaganjima u automobilsku industriju uspostavio je izvanredno carstvo u Beču, Austrija. Trenutno se ponosi što je vlasnik cijenjene tvrtke “Majbah”, poznate po luksuznoj reputaciji i paprenim cijenama. O vrijednosti njihovih automobila govori i činjenica da najpovoljnije vozilo u njihovom asortimanu ima cijenu od 70.000 eura. Osim u automobilizmu, Toni i njegova supruga Dragana otisnuli su se i u televizijske vode.

Ponosni su vlasnici nadaleko popularnog satelitskog glazbenog kanala “DM SAT”, koji nosi ime Tonijeve supruge. Profitabilnost ovog kanala bila je neupitna, a Toni je kroz svoju karijeru učvrstio reputaciju zapažene osobe u građevinskom sektoru. S vlasništvom nad uspješnom građevinskom tvrtkom i brojnim vrijednim nekretninama i građevinama, Tonijev uspjeh je neosporan.

  • Vrijedi napomenuti kako su mediji nedavno objavili kako je Toni Bijelić odlučio svu svoju imovinu prepisati na suprugu Draganu Mirković. Kada su ga ispitivali o njegovim motivima, samo je rekao da je to učinio iz osobne želje. Iako je Toni Bijelić ugledan i bogat poslovni čovjek, njegova javna prepoznatljivost u bivšoj Jugoslaviji ponajviše proizlazi iz druženja kao supruga poznate pjevačice Dragane Mirković.

Njihov susret dogodio se u Beču, poklopio se s jednim od Draganinih nastupa. Igrom slučaja, smjestila se kod svojih rođaka koji žive u Beču, koji su organizirali održavanje koncerta u gradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *