Ispovesti

“Moj momak ima najbolju prijateljicu i ona ima neki

“Moj momak ima najbolju prijateljicu i ona ima neki problem sa gazdom stana gdje je živjela. Morala se iseliti i javlja mi dečko da će zajedno dijelit stan.

Nije mi svejedno jer tko zna što bi bilo, a on ne vidi ništa neobično kod tog, pa čak mu je ok jer je ona to predložila.

Odlučim ja njemu pokazat kakav je to osjećaj i pozovem rođaka u goste na sedam dana, a momku sam rekla da mi je to prijatelj iz srednje škole.

Cijeli tu sedmicu je provjeravao što radimo, gdje idemo, dolazio često, bio ljubomoran. Nakon toga je rekao ipak ne želi živjet s njom i predložio da mi živimo skupa. Srećom, moj plan je uspio.”

Novi.ba

Bonus:

“Vlasnik Moje Firme Je Dosta Čudan Čovjek”

“Vlasnik moje firme je dosta čudan čovjek, ima dredove, tetovaže, i vrlo je strog, ali pravedan. Svi su tu plaćeni i sve, ali ko ispada iz sistema, zlo mu se piše, a pribojavamo ga se svi.

pregnant

Bila sam prva koja je ostala u drugom stanju, i tražila da me primi, da mu saopštim, pa očekujući i otkaz, s obzirom da im je to praksa svima.

Sjela sam sa nelagodom, ispričala sve i čekam. Tri sekunde, kao tri godine, a onda je ustao, došao oko stola, izljubio me, uz reči: “Čestitam, i želim da sve prođe u najboljem redu.

pregnant

Možeš raditi do kad ti misliš da treba, i kad dijete poraste sama procijeni kad je vrijeme da se vratiš na posao. Nema nikakvih umanjenja na tvoju štetu, to ja riješavam sa državom.”

n-pregnant-woman-hospital-628x314

Sve sam znala da prepričam mužu, osim kako sam pogodila izlaz iz kancelarije…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *