Zanimjivosti

“Moja svekrva vara mog svekra sa njegovim rođenim bratom”

Moja svekrva vara mog svekra sa njegovim rođenim bratom. Već skoro 3 mjeseca je prošlo od kako sam se udala za njenog sina, i sada živim u kući mog muža.

Odmah nakon nekoliko dana suživota sa ostalim ukućanima, primjetila sam da su neke stvari jako čudne. Odnos moje svekrve i njenog djevera je bio nešto bliži nego porodični. Iako imam samo 21 godinu, nisam slijepa, i vidim šta se dešava. Imam tog “prevarantskog” iskustva i nešto mi je govorilo kako među njima ima nešto.

Prošli vikend sam rekla svekrvi da idem kod mojih i da ću možda i prenoćiti kod njih. Morala sam joj slagati, jer sam htjel da provjerim da li njih dvoje tajno viđaju. Nekako sam morala da ih uhvatim na djelu. Otišla sam u grad u kafić kod mog prijatelja, popila piće, a zatim se nakon sat – sati i po vratila kući i nečujno se uvukla. Zvukove koje sam čula da dolaze iz spavaće sobe svekra i svekrve bili su mi sasvim jasni da znam o čemu se radi. Međutim trebao mi je neki dokaz. Kada sam uletila u sobu, imala sam šta i da vidim. Oboje su zanijemili od straha, a ja sam tada izvadila dvoj mobitel i napravila nekoliko fotografija.

Šta reći, mogu samo da se zahvalim što imam ovakvu svekrvu jer sa ovim fotografijama sam sama sebi ibezbjedila lagodan život. Već danas sam uspjela da ih iskoristim. Naime, svekrva je umjesto mene odradila sve kućanske poslove. Sebi sam obezbjedila alibi za čitav život i zbog toga sam mnogo sretna.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *